Hvordan lage etiketter med Vista

Hvordan lage etiketter med Vista


Skrive etiketter for korrespondanse bidrar til å gjøre deg vises profesjonell i dag-til-dag kontor liv. Microsoft Word, og resten av Office-pakken, er fortsatt den enkleste måten å lage etiketter på en PC, takket være hundrevis av maler, med utallige tilgjengelig på internett. Men, det finnes andre alternativer også, og de er tilgjengelige for gratis nedlasting på nettet, og vil også hjelpe deg å lage etiketter på Vista.

Bruksanvisning

Jarte Maler

1 Last ned en WordPad etikett mal fra Jarte.com. WordPad er et program som følger med Vista operativsystem. Velg malen som passer din etikettens papirstørrelse.

2 Åpne malen i WordPad og angi adressene for etikettene. Formateringen av etikettene er allerede satt til den størrelsen du valgte i trinn 1, og du vil ikke være i stand til å endre den.

3 Juster skriftstørrelse, skrifttype og farge innenfor etikettene. Klikk "Lagre" eller skrive ut etikettene.

Ved hjelp av Microsoft Word

4 Åpne Word. Klikk på "File", "New" og deretter bla nedover i menyen til venstre til du klikker på "Etiketter". gjennom listen over etikettmaler søke til du finner en som passer dine behov. "Dobbeltklikk" på denne malen.

5 Skriv inn etiketten informasjon, eller importere et dokument med adresser til utskriftsfletting, ved å klikke på "masseutsendelser" og deretter "Velg mottakere".

6 Bla ned til "Bruk eksisterende liste". Et vindu åpnes, og du kan søke etter et Microsoft Excel eller forretningsforbindelser leder filen slik at du kan importere adressene for etikettene. Velg dokumentet og riktig ark fra dokumentet og klikk "OK" for å importere adressene inn i malen.

Åpent kontor

7 Last ned gratis tekstbehandlingsprogrammet fra Openoffice.org. Open Office har mange av funksjonene i Microsoft Word, og lar deg sette inn bilder, tilpasse fonter og skrive ut på tvers av flere etiketter hvis du ønsker. Dette er funksjoner du ikke kan bruke i WordPad.

8 Eksportere filer fra en Vista-programmet, for eksempel Windows-kontakter, ved å klikke på "Export", deretter "Eksporter som CSV". Lagre filen på datamaskinen.

9 Importere denne CSV til "Open Office Write", og klikk deretter på "Verktøy". Bruk "Send Merge Wizard" for å lage etiketter fra kontakt filer.

Hint

  • Hvis du bruker etiketten klistremerke papir, skrive ut en testside på etikettene på en vanlig ark for å sørge for at formatet er riktig. Plasser den utskrevne ark på toppen av klistremerket etikettarket, og sørge for at de stiller opp.
  • Hvis du har problemer og du bruker Microsoft Word, justere margene ved å klikke på "Page Layout" -kategorien, og deretter "Marger", deretter "Custom Marginene". Endre marginene litt på toppen, venstre, høyre eller nederst og teste på nytt, ved å skrive ut på vanlig papir.