Hvordan lage Excel alltid inkludere Dollar Signs

Hvordan lage Excel alltid inkludere Dollar Signs


Hvis du bruker Microsoft Excel for økonomiske formål, er det ofte nyttig å ha dollartegn inkludert i en celle der du skriver inn tall. Dette gjør du enkelt ved å gå til formatering verktøylinjen og klikke på knappen valuta-stil. Når innstillingen er gjort, vil et dollartegn vises hver gang du plasserer et tall i en celle.

Bruksanvisning

1 Åpne en ny Microsoft Excel-mal. Pass på at ingen annen standard stilen er på plass som vil motsi valutaen stilen du vil bruke. Du kan få tilgang til tilgjengelige stiler ved å bruke verktøylinjen for formatering. Hvis det ikke allerede er festet, kan du slå av denne verktøylinjen ved å gå til "Vis", "Verktøylinjer" og "formatering".

2 Marker alle cellene du skal bruke, eller gå til rullegardinmenyen redigere og klikke på "Velg alle". Dette vil markere alle cellene, slik at din valuta stil vil bli brukt til noe plass der du inndata.

3 Velg valutaen stil knappen på verktøylinjen for formatering. Det er mellom "flettingen og sentrum" og "prosent style" -knappen, og det er bildet av et dollartegn. Nå er alle cellene der du skriver inn tall vil ha dollartegn foregå dem. Dollartegn vil ikke bli brukt til bokstaver eller andre symboler.