Hvordan lage Fans i Orkut

Med Internett, folk er i stand til å koble til andre rundt om i verden som deler samme interesser og hobbyer. Denne typen sosiale nettverk er en integrert funksjon i Orkut. Et nettsamfunn nettside utviklet av Google, lar Orkut brukere å bli med i fellesskap som har en bestemt kategori eller interesse. Fans av samfunnet kan delta og bli medlemmer. Ved å få tilgang til fellesskapet, kan Orkut brukerne selv legge til fans som sine virtuelle venner.

Bruksanvisning

1 Åpne Orkut hjemmeside på "www.orkut.com." Ved hjelp av din e-postadresse og passord - skriv inn påloggingsinformasjonen i "Logg inn med din Google-konto" kolonne og trykk "Logg inn" -knappen. Hvis du ikke har en Google-konto oppsett, trykk på "Opprett en konto" -knappen. Følg instruksjonene på neste side for å opprette en konto og logge inn på Orkut.

2 Velg "Communities" -knappen på toppen av Orkut hjemmeside. Den Communities delen inneholder flere forskjellige Orkut brukerstyrte grupper som areorganized av interesser som musikk, business, spill, vitenskap og historie. Klikk på en av kategoriene som er oppført under "Bla Communities" header for å åpne samfunn under samme interesse felt.

3 Velg ett av de nevnte miljøene ved å klikke på blå overskrift. Klikk på "Medlemmer" på venstre side av skjermen under bildet for å åpne en liste over fans som har abonnert på samfunnet. Klikk direkte på et medlem navn eller bilde for å åpne deres individuelle Orkut side.

4 Klikk på "Legg til som venn" knappen øverst på brukerens side for å legge den enkelte som en Orkut venn. Gjenta trinn 3 og 4 til du har lagt til flere medlemmer som er fans av det samme samfunnet.