Hvordan lage figurer fra koder i Tastatur

Hvordan lage figurer fra koder i Tastatur


Hvis du noensinne har sett chat-meldinger eller online innlegg med symboler som hjerter, noter eller andre former som ikke er på tastaturet, lurer du kanskje på hvordan folk gjør dem. Du kan gjøre de samme formene med koder ved hjelp av gjeldende tastaturet. Du må vite kodene for hver form og hvordan å skrive dem riktig. Prøv å lage noen figurer med tekstbehandlingsprogram til å praktisere dem for din neste web-post eller chat.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for hvilke symboler du vil opprette. The Custom Computers Online nettsted har en liste med koder og symboler som du kan lage ved hjelp av tastaturet.

2 Finn koden for symbolet du ønsker å opprette på Custom Computers Online listen.

3 For tastatur med numerisk tastatur, hold nede "alt" -tasten og skriv inn tallkoden på med talltastene på høyre side av tastaturet. Slipp "alt" -tasten og det siste tallet i koden på samme tid, og symbolet vises.

4 Bruk koder på den bærbare datamaskinen eller andre kompakt tastatur som ikke har et numerisk tastatur. For å gjøre dette, hold ned "alt" og "FN" (funksjon) taster samtidig, og skriv inn tallene for symbolet kode med tallene på tastaturet bokstaver og tall. Ikke bruk talltastene på toppen; heller, bruke ekstra sett med tall på 7, 8, 9, U, I, O, J, K, L og M-tastene. Slipp "alt" og "Fn" tastene samtidig du gi slipp på det siste tallet i symbolkoden.