Hvordan lage figurer i MSW Logo

Hvis du er ute etter å lage figurer og programmer, er MSW Logo programvaren du trenger. Det er en pedagogisk programmering programvare som brukes til å lære nybegynnere grunnleggende programmering. Du kan lage figurer i 3-dimensjoner ved hjelp av enkle kommandoer. Du trenger ikke å være en datamaskin programmerer for å begynne å lage figurer med MSW Logo. Type kommandoer som "for å sfære" eller "til torget" for å gjøre forskjellige former. Med noen få trykk på tastaturet, er du på vei til å gjøre figurer i MSW Logo.

Bruksanvisning

Torget

1 Åpne MSW Logo programvare. Klikk på "File" -knappen øverst til venstre i vinduet. Velg "Ny" -knappen fra rullegardinlisten.

2 Skriv inn kommandoen "til torget" i tekstboksen som heter "Commander" nederst i vinduet. Klikk på "Execute" -knappen nederst til høyre i vinduet.

3 Skriv inn kommandoen "repeat 4 [fd 100 rt 90]" i tekstboksen som heter "Commander" nederst i vinduet. Klikk på "Execute" -knappen nederst til høyre i vinduet. Du har nå gjort en firkant.

Sirkel

4 Åpne MSW Logo programvare. Klikk på "File" -knappen øverst til venstre i vinduet. Velg "Ny" -knappen fra rullegardinlisten.

5 Skriv inn kommandoen "å sirkle" i tekstboksen som heter "Commander" nederst i vinduet. Klikk på "Execute" -knappen nederst til høyre i vinduet.

6 Skriv inn kommandoen "repeat en [sirkel 100]" i tekstboksen som heter "Commander" nederst i vinduet. Klikk på "Execute" -knappen nederst til høyre i vinduet. Du har nå gjort en sirkel.

Hexagon

7 Åpne MSW Logo programvare. Klikk på "File" -knappen øverst til venstre i vinduet. Velg "Ny" -knappen fra rullegardinlisten.

8 Skriv inn kommandoen "repeat 6 [fd 50 rt 60]" i tekstboksen som heter "Commander" nederst i vinduet.

9 Klikk på "Execute" -knappen nederst til høyre i vinduet. Du har nå laget en sekskant.