Hvordan lage figurer med bokstavene på tastaturet

Hvordan lage figurer med bokstavene på tastaturet


Hvis du noen gang har blitt pløyer på Facebook-siden, bare for å se at en venn har lagt søte figurer som musikk notater eller et hjerte, ikke bli lurt til å tro at han er en datamaskin geni. Du kan enkelt lage din egen form tegn ved hjelp av "Alt" tasten i kombinasjon med ulike tegn på tastaturet. Etter litt eksperimentering, vil du huske nøklene og kunne legge til figurer og symboler til ethvert dokument eller nettside.

Bruksanvisning

Lage figurer i Windows

1 Åpne opp et tekstbehandlingsdokument, e-post, eller nettleservindu. Disse figurene vil fungere på alle Windows-programmer; for et operativsystem Mac, de avvike noe.

2 Trykk "NumLock" for å sette tastaturet til NumLock-modus, noe som betyr at tallene som vises over bokstavene på tasten vil bli skrevet, i motsetning til brevene. Hvis du arbeider på en bærbar PC, vil du ikke ha en NumLock, fordi tallene er oppført øverst på tastaturet.

3 Hold "Alt" -tasten, og begynne å trykke ulike taster for å lage figurer. For eksempel, hvis du trykker og holder "Alt" og trykk "3", et hjerte form vil vises. Hvis du trykker og holder "Alt" pluss "4", en diamantform vil bli satt inn. Trykk og hold "Alt" pluss "14", og en musikk notat vil bli satt inn.

Lage figurer på en Mac

4 Åpne opp et tekstbehandlingsdokument, e-post, eller nettleser. Former kan også gjøres på en Mac, men figurene vil være annerledes enn de som er opprettet på et operativsystem Windows.

5 Finn "Option" -tasten på tastaturet, som du finner til venstre og høyre for mellomromstasten. Den "Option" -tasten har samme funksjon på en Mac som "Alt" -tasten på en PC.

6 Hold "Option" -tasten og trykker ulike tall på tastaturet. For eksempel, trykk og hold "Option", trykk og hold "Shift" -tasten, og trykk på "K" tasten, og du vil sette inn "Apple" eller "Mac" -symbolet i dokumentet. Trykk og hold "Option" og deretter trykke "T" -tasten, og du kan gjøre et kors. Bruk "Option" og "8" for å lage en sirkel. Eksperimenter med de forskjellige tastene på tastaturet, og trykk "Shift" -tasten for å oppdage flere tegn.