Hvordan lage figurer med et tastatur

Bruk figurer i teksten for å legge til kreativitet i et dokument ved hjelp av tastaturet. Du kan bruke figurer for å lage unike skjermnavn for deg selv. Du kan også gi passordene dine den ekstra sikkerheten i hjerter og stjerner, i stedet for tall og bokstavkombinasjoner.

Bruksanvisning

1 Gå til startmenyen, vanligvis plassert nederst i hjørnet på skjermen. Finn programmet - eller "Alle programmer" - knappen og utvide programmenyen. Klikk på "Tilbehør" knappen øverst i programmenyen. Den tilbehør menyen vil utvide. Finn "System Tools" og deretter "Tegnkart".

2 Bla gjennom de ulike fonter. Legg merke til at skriftene har tegn og former. Når du finner den figuren du vil, merker du den og klikker på "Velg" -knappen. Klikk på "Kopier" -knappen for å kopiere formen til tastaturet, og lim den formen inn i teksten. For former som hjerter, stjerner og astrologiske tegn, søke gjennom Wingdings fonten.

3 Bruk talltastaturet. Hold nede ALT-knappen og trykk tallene for å finne tegnet du ønsker. Denne fremgangsmåte gir bare de mest populære former og figurer. For flere figurer, deaktivere nummer lås, og gjenta dette trinnet.