Hvordan lage figurer med tastetrykk

Hvordan lage figurer med tastetrykk


Lyst til å skvette din tekst med pene hjerter eller noter? Eller kanskje komme opp med noe litt mer imponerende og selv kreativ? Eksperimenter med tastetrykk og imponere dine sosiale medier venner. Her er de tre vanligste måtene å gjøre alle former med tastaturet.

Bruksanvisning

1 På datamaskinens startmenyen, klikk på "Alle programmer" og deretter "Tilbehør". Åpne "System Tools" -mappen, klikk på "Tegnkart". Et vindu vil komme opp med å gi deg en rekke symboler og figurer å velge mellom, inkludert stjerner, hjerter, piler, sirkler trekanter og diamanter. Klikk på en form du liker, slik at det vises uthevet. Hold nede "Ctrl" og "C" for å kopiere formen. Bruk "C" og "V" for å lime figuren dit du vil ha den.

2 Bruk talltastaturet i kombinasjon med "Alt" knappen. Dette gjøres ved å holde "Alt" knappen på venstre side av tastaturet ned, samtidig som du trykker et nummer fra sidetastatur høyre hånd. Sørg for at antall lock "NmLk" knappen er aktivert. Så trykke "Alt" og 7, for eksempel, vil gi deg en firkant. Merk at bruk av de beste tallene vil ikke fungere.

3 Lag dine egne figurer med vanlige symboler. Dette er kjent som Ascii Art. Den mest grunnleggende formen vi er alle kjent med er smilefjes, :) eller ansiktet med tungen stikker ut :-P. For noe litt mer komplisert, men som fortsatt bruker en linje, her er en fisk <*)))> <Du kan gjøre mye mer komplekse former, men bruker flere linjer. For eksempel kan en stilisert tre lages ved hjelp av flere forskjellige størrelser linjer med O-er for kalesjen og Y og jeg er for stammen. Se ressurser for eksempel på komplekse former.