Hvordan lage filmer med stillbilder

Hvordan lage filmer med stillbilder. Noen mennesker har gjort flip bøker da de var unge. De ville trekke stick folk på papirlapper i forskjellige posisjoner, deretter bla gjennom dem, ser på pinnen folk som de så ut til å bevege seg. Dagens mennesker sende bilder via e-post, til familie og venner. Folk som ønsker å være kreativ kan lage filmer på sine datamaskiner ved hjelp av digitale bilder og video redigering programvare. Følgende trinn vil fortelle deg hvordan.

Bruksanvisning

1 Ta bilder med et digitalt kamera. Har en venn hjelp, eller bruk stativ. Last ned bilder til datamaskinen.

2 Åpne video-lage programvare og velge bildene som skal importeres. Velg alle bildene dine, og klikk på «import».

3 Sett bildene i den rekkefølgen du vil ha dem i filmen. Dra bildene inn i dreieboken. Øke hastigheten på bildet visningen for å gjøre bildene lastes raskere.

4 Legg til musikk. For å gjøre dette, må du først finne Show Tidslinje i alternativene for å sjekke lengden på filmen, deretter redigere musikk til samme lengde som filmen. Bruk alternativknappen i programvare for videoredigering å velge Import Audio eller musikk, importere musikk til samme sted som bildene.

5 Se filmen ved å klikke på "preview". Når filmen er som du vil ha det, lagre det på datamaskinen din i mappen der du vil ha det holdt.