Hvordan lage, Fix & Rediger et bilde

Den digitale revolusjonen har levert uerfarne fotografer med verktøy for å skyte, redigere og skrive ut sine egne profesjonelle bilder. Med et digitalt kamera, bildebehandlingsprogram og et fotokvalitet skriver, kan du lære å lage dine egne profesjonelle bilder.

Bruksanvisning

1 Skyt bildene i lys som er jevn og ikke altfor lyst. Pass på at kameraet er stilt inn til å ta bilder under forhold du er i. Hvis det er skumring, sørg for at kameraet er på natten innstilling. Det er det en handling skudd bruke kameraets handling skudd funksjonen.

2 Komponer din skutt holde bakgrunnen i tankene. Hvis det distraherer fra motivet, omplassere skutt og la den ut. Hvis det hjelper å fortelle historien, la den i.

3 Last opp dine bilder til din bildebehandlingsprogram. Velg en å jobbe på og lage en kopi ved å klikke på "File" og deretter "lagre som," navnet ditt eksemplar og arbeid fra det. Ta vare på original intakt i tilfelle du trenger å gå tilbake.

4 Beskjær bildet slik at du har fjernet noen forstyrrende elementer. Husk faget ikke trenger å være dødpunkt. Regelen for tredjedeler sier at en tredjedel av bildet kan være gjenstand. Juster kontrasten og lysstyrken til din smak. Hvis du foretrekker en svart og hvitt bilde, fjern fargemetning.

5 Fikse eventuelle feil om emnet. Du kan blande tan linjer, fjerne urenheter eller bleke tennene, alle med pensel verktøyet. Nå som du har beskåret, redigert og korrigert eventuelle feil, har du et bilde som er klart for skriveren.

Hint

  • For best resultat, skrive ut bildene dine med den høyeste oppløsningen. Velg papir som er fra samme produsent som skriveren.
  • Hvis du ikke har bilderedigeringsprogram installert på datamaskinen, er det nok av redigeringsverktøy nettet kan du bruke gratis.