Hvordan lage Flashing Graphics

Animerte GIF-filer kan bildene dine gå fra statisk til dramatisk, ved å gi spesielle effekter som blinkende objekter eller tekst. Den blinkende effekten trekker øyet til betrakteren som det står ut mot statisk bakgrunn. Flere nettsteder kan hjelpe deg med å utvikle dine egne blinkende grafikk for bruk på nettsteder, oppslagstavler og nettsamfunn. Men disse områdene mangler dybdetilpasningsmuligheter du har tilgang til når du lager dine egne blinkende grafikk fra scratch.

Bruksanvisning

1 Åpne et nytt bilde i et bilderedigeringsprogram etter eget valg. Lag basen bilde for animasjon ved hjelp av redigeringsverktøyene tilgjengelig for deg. Du kan også finne et bilde å endre ved hjelp av en søkemotor, i stedet for å lage en selv.

2 Lagre en kopi av basen bildet, og importere den til din animasjon redigering programvare. Sett foten bildet som det første bildet i animasjonen.

3 Kopier basen bilde i en ny bildefil, og lagre det under et annet filnavn. Endre fargen på noen av objektene i det andre bildet for å lage det andre bildet i animasjonen. Klikk på en del av bildet eller tekst med fyll verktøy for å endre fargen på objektet, eller bruk hue innstillingene under bildet fargemenyen for å justere fargen på hele bildet.

4 Lagre det andre bildet, og importere den til ditt aktivitetsprogram. Sett bildet som andre bildet i animasjonen. Du trenger bare to animasjon rammer for å gjøre en blinkende grafikk, men det kan være lurt å opprette flere rammer for å endre den blinkende effekt til dine spesifikke behov.

5 Rediger bildefrekvens på animasjonen. En lavere bildefrekvens vil skape en raskere blinkende effekt. Forhåndsvis blinkende grafisk ved hjelp av verktøyene som tilbys av animasjon programvare. Du vil sannsynligvis trenge å justere hastigheten på animasjonen til du er fornøyd med effekten.

6 Lagre blinkende grafikk med en gif-fil forlengelse. Mange animasjon programmer har innebygde optimalisering programmer som hjelper deg med å spare din animert gif med de beste innstillingene.

Hint

  • Bruk forskjellige fotoredigering verktøy levert, for å skape forskjellige blinkende effekter. For eksempel bruke det negative bildet verktøyet på den andre rammen for en nifs blinkende effekt.
  • Bruk markeringsverktøyet til å isolere forskjellige deler av bildet, for å gjøre dem blinke forskjellige farger. For eksempel bruke fyllverktøyet på hver bokstav i en ramme, og deretter på de gjenværende bokstavene i neste ramme, for å skape en rullende effekt i tillegg til den blinkende effekt.
  • Blinkende grafikk trenger ikke å bare inkludere fargeendringseffekter. De kan være en collage av forskjellige bilder, som vises i en sekvens eller med et bilde av seg selv, med tekst blinker på og av. Så lenge den første bilde er forskjellig fra den andre, vil den blinkende effekt oppfattes av betrakteren.
  • Lagre flere kopier av ditt arbeid, bare i tilfelle du gjør en feil og ønsker å gå tilbake til en tidligere versjon eller gjøre raske endringer.