Hvordan lage flere iTunes-biblioteker

Hvordan lage flere iTunes-biblioteker


Hvis mer enn én person bruker datamaskinen i din husstand, kan du sannsynligvis ha nytte av å vite hvordan du kan lage og bruke flere biblioteker med iTunes. Det er sannsynlig at du, din ektefelle og din tenåringssønn ha svært forskjellig musikksmak. Selv om det ikke godt offentliggjort, skape og åpne forskjellige bibliotekene i iTunes er enkel.

Bruksanvisning

1 Lukk ut av iTunes hvis det er åpent. Når du åpner iTunes på datamaskinen, åpnes programmet en standardbiblioteket. Du kan instruere iTunes for å åpne en rekke forskjellige biblioteker som du har lagret på datamaskinen eller en ekstern harddisk.

2 Hold "Option" -tasten og klikk på iTunes-symbolet i Dock på en Mac. På en PC, hold "Shift" tasten mens du velger "Alle programmer" og "iTunes" fra Start-menyen. En pop-up vindu vises med tittelen «Velg iTunes-biblioteket."

3 Opprett et nytt bibliotek ved å klikke på "Opprett bibliotek" og velge hvor du vil lagre det nye biblioteket. Gi det nye biblioteket et beskrivende navn. Klikk på "Lagre". Dette åpner en ny, tom iTunes-biblioteket der du eller et familiemedlem kan legge til innhold.

4 Velg "Velg Library" for å veksle mellom bibliotekene etter at du har opprettet mer enn én. Du må starte iTunes hver gang du slår biblioteker. Den sist brukte biblioteket forblir standard til du gjøre en endring.