Hvordan lage fordreier på forhånd kart

Advance Map er programvare som lar deg redigere kart for "Pokemon" spill på din PC eller Mac. Programvaren lar deg lage dine egne versjoner av "Pokemon" universet, med kart og verdener som tar figurene dine uansett hvor du vil at de skal gå. Kun små segmenter av "Pokemon" universet belastning på en gang. Du må da bla gjennom disse segmentene for å oppdage tegn og elementer i dem. Fordreier gi tilgang til andre områder av spillet verden via døråpninger koblet til andre områder på kartet. Disse fordreier er avgjørende for å bygge en ekspansiv spille miljø.

Bruksanvisning

1 Åpne Internet Explorer på din PC eller Finder på Mac og finn mappen for Advance kart. Åpne programmet og la det laste. I mappevinduet på venstre side av skjermen, velg kartet som du vil starte warp. Fordreier må inn og ut fra bestemte døråpning poeng - de kan ikke bare bli plassert i midten av et felt, for eksempel. Sørg for at hver av varp poeng er tilstrekkelig plassert.

2 Klikk på fanen Hendelser øverst i hovedvinduet. Dette bringer opp Event Manager vinduet på høyre side. Øke antall varp ved å klikke på pil opp ved siden av "Mengde fordreier" tekst nederst i høyre hjørne, og dra den opprettede varpene til ønsket posisjon på kartet.

3 Klikk på "Connection Manager" -knappen over hovedvinduet. Dette er knappen med en venstre, høyre, opp og pil ned på den. Klikk på bunnen pilen i Connection Manager-vinduet for å innføre et annet kart. Lukk vinduet for å avsløre en blank kartet uten fordreier. Øke antall varp ved å klikke på pil opp ved siden av beløpet av fordreier tekst.

4 Klikk på "Endre hendelser" og legg et kart. Klikk "OK" og "Re-Point" for å gjengi kartet i hovedvinduet. Dra renning i en egnet posisjon og klikk deretter på "Følg Warp" på høyre side. For å lagre spillet ditt, klikk på "Ja." Sjekk at verdiene i Warp No. boksen er de samme i hver ende av renn og sørge for at verdien i kart boksen er riktig for hver respektive kartet.