Hvordan lage forsyning og etterspørsel grafer i Word

Hvordan lage forsyning og etterspørsel grafer i Word


Opprett et tilbud og etterspørsel graf i Microsoft Word med sine innebygde chart verktøy. Word lar deg opprette, tilpasse og distribuere en rekke grafer. Opprett et tilbud og etterspørsel graf med linjediagram verktøyet i Word for å vise pris og kvantum data. Vise tilbud og etterspørsel informasjon i en graf kan du gjøre det meste av Microsoft Word evner. Velg fargevalget på data punkter, linjer og fonter og tilpasse størrelsen, layout og tekst for å lage en lett-å-lese diagram. Ta dine presentasjoner, e-post og dokumenter til neste nivå med visuelt tiltalende diagrammer.

Bruksanvisning

1 Åpne et nytt Microsoft Word-dokument ved å klikke på "File" fanen på båndet, velge "Ny" knappen og dobbeltklikke på "Blank dokument" -knappen. Klikk på "Sett inn" fanen på båndet og velg "Chart" -knappen. Velg "Line" og velg ønsket linjegrafen fra settet av alternativer.

2 Organisere dataarket til å representere dine tilbuds- og etterspørsels data. Input settet av mengder som "kategorier" i kolonne A, med hver kvantitet i sin egen rad. For eksempel erstatte "Kategori 1" med "20", "kategori 2" med "40" og "kategori 3" med "60" for å vise en mengde mellom 20 og 60.

3 Label "Series 1" og "Series 2" kolonner som "forsyning" og "Etterspørselen" ved å endre teksten i cellene. Skriv inn tilbud og etterspørsel data for hver tilsvarende pris i rader under kolonneoverskriften. Fjern "Series 3" kolonne ved å høyreklikke på kolonneoverskriften og velge "Slett".

4 Legg til flere rader ved å skrive inn en ny kategori i kolonne A og tilsvarende datapunkter i "tilbudet" og "behov" kolonner. Endre diagrammet dataområdet ved å klikke på hjørnet av det blå parameter boksen og dra den til å omfatte nye dataområdet. Bytt til Word-vinduet for å tilpasse diagrammet.

Hint

  • Tilpass fargevalg, form stiler og titler fra Diagramverktøy tappene på båndet. Legg et diagram tittel og aksetitler fra kategorien Oppsett, skape WordArt fra kategorien Format og endre stilen av linjene fra kategorien Design.