Hvordan lage Free en Hotmail e-postkonto

Hvordan lage Free en Hotmail e-postkonto


Opprette en Hotmail-konto gir en e-postkonto og gir deg tilgang til andre funksjoner fra MSN, for eksempel Windows Live Messenger og Xbox Live. Alle Hotmail e-postadresser er gratis, men du har muligheten til å oppgradere til en premium-konto, som tilbyr mer lagringsplass og flere preferanser. Den registrerer deg prosessen foregår på nettet.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Hotmail hjemmeside på hotmail.com.

2 Klikk på "Registrer deg" -knappen for å begynne å fylle ut registreringssiden.

3 Pass på at "Hotmail" er valgt. Du får beskjed om brukernavnet du skrev inn er allerede i bruk, og du vil bli gitt andre foreslåtte brukernavn.

4 Lag et passord og gjentar det. En Hotmail-passordet må være minst seks tegn. For å forbedre sikkerheten til kontoen din, lage passord med store og små bokstaver og tall.

5 Skriv inn en alternativ e-postadresse i tilfelle du trenger å gjenopprette passordet eller hente brukernavnet ditt. Hvis du ikke ønsker å inkludere en alternativ e-post, klikker du på "Eller velg et sikkerhetsspørsmål for ditt passord," og velg et spørsmål og lage et svar.

6 Fyll ut personlige opplysninger som kreves. Dette inkluderer fullt navn, land, stat, postnummer, kjønn og fødselsår.

7 Skriv inn tegnene i bildet vises nederst. Hvis du ikke kan forstå bildet, klikk "Ny" for et nytt bilde eller "Audio" for en lyd versjon. Dette er bare en metode som nettstedet bruker for å bekrefte at en person - og ikke et automatisert program som et virus - er å registrere en konto.

8 Klikk på "Jeg godtar" -knappen for å fullføre opprettelsen av Hotmail-konto.