Hvordan lage Glitter Text for MySpace

Hvordan lage Glitter Text for MySpace


MySpace lar sine medlemmer til å enkelt tilpasse sine profilsider for å reflektere deres nåværende stemninger, personligheter og interesser. En av måtene de gjør dette på er med glitter tekst - en kreativ måte å gjøre ditt navn eller andre korte formuleringer ta på seg en dataanimert gnisten. Making glitter tekst er gratis og enkel. Det kan gjøres i løpet av minutter ved hjelp av en av mange tekst generatorer satt opp for å lage kode for MySpace-sider.

Bruksanvisning

Hvordan lage Glitter Text for Myspace

1 Skriv eller skriv hva teksten du ønsker å lage. Vanligvis er dette en persons navn, en spesiell dato eller navnet på en kjæreste, mann, kone eller barn.

2 Skriv inn din valgte tekst på glitter tekst generator som Dazzle Junction eller Glitterfy. Det er bokstavelig talt dusinvis å velge mellom. Du kan finne en ved å klikke på glitter tekst på en venns side, eller ved å bruke en vanlig søkemotor.

3 Velg skriftstørrelse og stil. De fleste generatorer har et par skriftalternativer, sammen med valget å gjøre glitter tekst liten eller ekstra stor.

4 Velg glitter. Alternativene vil vanligvis være rikelig. På Dazzle Junction, vil du finne et mangfold av farger å velge mellom, samt ulike kombinasjoner av glitter størrelse, mengden og hastigheten på animasjonen. Glitterfy tilbyr også ulike glitrende animasjoner i brevene, som bobler, sommerfugler eller stjerner.

5 Klikk på kodegenerator-knappen, og vent til nettstedet for å produsere en kode for deg. Klipp og lim denne inn i ethvert delen under din MySpace innstillinger. Om meg seksjonen er et populært valg, men du kan plassere den under noen avsnitt.

Hint

  • Husk at folk som besøker siden din ikke ønsker å bli blendet av teksten. Plukk noe gøy, men ikke så gal og hard på øynene.
  • Aldri gi din MySpace passord til en tredjeparts nettside. I stedet alltid klippe ut eller kopiere koden, deretter logge inn på din MySpace-konto for å lime inn koden.