Hvordan lage gratis Flyer Maler

Maler for flygeblad kan opprettes for gjentatt selskapets bruk der endringer, for eksempel priser eller spesialtilbud, forekomme, men den generelle flyger utforming forblir den samme. Et eksempel kan være en julegave salg flyer eller back-to-school flyer. Å gi bort gratis flyer maler kan også være en fin måte å få besøkende til nettstedet ditt. Du kan selge annonseplass på nettstedet ditt, og ønsker å tiltrekke seg besøkende til dette formålet. Uansett spesiell grunn, lage gratis flyer maler er ikke en vanskelig prosess. Her er hvordan du kan komme i gang å lage dine egne flyer maler.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilke typer maler du ønsker å opprette og brainstorm ideer ved å skissere dem ut på papir. Bestem hva informasjonen vil forbli den samme, og hva som vil endre eller bli lagt til senere. For eksempel kan det være lurt å lage en påske flyer mal som har butikken din plassering, telefonnummer og nettside adresse på det, men det åpnes for elementer som vil endre seg over tid, for eksempel gjenstander for salg, priser og spesialtilbud. Du bør også bestemme seg for grafikk til bruk for flyer mal. Du kan lage en boarder med kaniner, påskeegg og barn i deres påske antrekk.

2 Åpne et nytt dokument i et grafikkprogram som Photoshop. I dialogboksen, angi dimensjonene på pixel bredde og høyde som du vil at flyer mal for å være. Sett oppløsningen til minimum 200 piksler. Velg en bakgrunn som passer dine behov; vanligvis hvite eller gjennomsiktige fungerer godt. Bring i utenforstående grafikk du skal bruke som en del av flyer generelle design.
For eksempel, hvis du planlegger å laste opp en steke flyer mal til oppskrifter nettstedet som en gratis reklamegaver, vil du ønsker å ha grafikk som passer med en bakervarer tema. La oss si at du ønsker å tillate besøkende å laste ned flyer etter å legge en av dine oppskrifter og kanskje et par av sine egne. Du kan lage mellomrom i dokumentet som er igjen blank slik at de som laster ned malen for å legge sin egen tekst. Mens du arbeider, må du bruke ulike verktøy og filtre for å gi grafikken et profesjonelt utseende. Etter at du har fullført malen design, lagre det.

3 Skriv ut malen eller laste det opp til webområdet ditt. For trykte flyer maler, bør du lagre dokumentet som en høyoppløselig JPEG-fil og beholde en kopi på CD for senere utskrift bruker. For å laste opp til et nettsted, bør du lagre det endelige dokumentet som en PNG-fil. Husk å gi juridisk tillatelse til bruk av flygeblad hvis du har planer om å gi dem bort på nettstedet ditt.