Hvordan lage gratis Yahoo Avatars

En avatar er et lite grafisk representasjon av en datamaskin bruker til bruk i slike steder som et forum, chatterom eller messenger. Det kan være et reelt bilde eller et skapt bilde. Yahoo! tilbyr de største frie valg av kategorier å velge mellom å lage din personlige avatar. Yahoo! er mye brukt av mennesker over hele verden til å sende e-post og chat hvor du kan vise din Yahoo! avatar.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Yahoo! Avatars hjemmeside (se referanser for link).

2 Registrer deg for å være registrert som medlem, om nødvendig. Fyll ut all nødvendig personlig informasjon. Les Yahoo! Vilkår for bruk og personvernpolitikken. Hvis du er enig, kryss av i boksen og klikk "Opprett kontoen min."

3 Logg inn ved å skrive inn din Yahoo! ID og passord, og klikk på "Logg inn" -knappen. Velg ditt kjønn og klikk "Opprett min Avatar" -linken.

4 Les instruksjonene for å gi deg en idé om hvordan du gjør det. Når du er ferdig, gå til "Utseende" for å skape et nytt utseende og velge din hudfarge. Du kan se hvordan du ser hver gang du gjør endringer.

5 Bla gjennom valgene for ansikt og øyne, og velg det bildet du liker. Du kan endre fargen på øynene ved å klikke på den lille fargepaletten ved siden av bildet.

6 Gå til "frisyrer" og bla til du finner et bilde med den frisyren du ønsker. Du kan også endre din hårfarge ved å klikke på den lille fargepaletten ved siden av bildet.

7 Klikk på "Klær" linken og bla gjennom valgene gitt. Tilpass gratis Yahoo! avatar ved å klikke på antrekket du ønsker fra enten "Full Outfit" eller "Topper" og "Under" kategorier. Du kan også velge fra "pluss størrelser" alternativet hvis du vil.

8 Sjekk "Extras" og bla i kategorier under den. Klikk på bildene du vil ha i hver kategori.

9 Bla valg for avataren din bakgrunn og sjekke alternativene under "Branded". Velg bildene du ønsker fra disse kategoriene.

10 Klikk "Lagre endringer" og "Legg til i favoritter" når du liker det du har laget. Bestem et navn for avataren din og klikk "Legg til". Panorere og zoome inn skapt avatar ved å klikke på pluss- og minustegnene, samt ved hjelp av piltastene. Klikk på "Lagre endringer" og "Legg til i favoritter." Du kan lagre opptil 12 avatarer som dine favoritter. Klikk på "Logg av" linken når du er ferdig.