Hvordan lage hvert domene Bruker har samme Desktop Med Server 2003

November 8 by admin

Nettverksadministratorer har til oppgave å holde brukerne på en Windows 2003-domene fra å gjøre datainnstillingsendringer som skader nettverkssikkerhet eller treg ytelse. En måte å kontrollere skrivebordsinnstillingene ved hjelp av Group Policy Object (GPO). GPO lar deg kontrollere innstillingene og stasjonære egenskaper for hver bruker på nettverket. Flere desktop innstillinger er tilgjengelige, og GPO sikrer at hver bruker har samme innstillinger og at disse innstillingene kan ikke endres av andre enn en administrator.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Kjør". Skriv inn "gpedit.msc" i tekstboksen og trykk "Enter". Dette er snarveien kommandoen for å åpne Group Policy Editor.

2 Klikk på plusstegnet ved siden av "User Configuration". Dette utvider en liste over alternativer. Klikk på "Administrative Maler" og deretter "Desktop". I senterets detaljruten er en liste over skrivebordsinnstillinger, som vises.

3 Dobbeltklikk på en av skrivebordsinnstillingene du vil konfigurere. For eksempel, hvis du ønsker å fjerne Papirkurv-ikonet fra alle bruker stasjonære, dobbeltklikker du på alternativet "Fjern papirkurven ikonet fra skrivebordet."

4 Velg "Enable" fra rullegardinlisten. Dette gjør at begrensningen på brukerens skrivebord. Klikk "OK" for å lagre innstillingene. Gjenta dette for hver desktop ikon du ønsker å administrere på nettverket.

Related Articles