Hvordan lage ID-kort Online

I mange tilfeller kan bedrifter krever at deres ansatte bruker ID-kort for å komme inn i bygningen. I stedet for å ansette noen til å lage disse identifikasjon merker, kan du lage ID-kort på nettet. Disse kortene er ment for private organisasjoner og skal ikke brukes som en erstatning for statlig utstedt ID-kort, for eksempel et førerkort. Den enkleste måten å gjøre id-kort på nettet er å laste ned programvare fra et selskap som gir identifikasjon korttjenester.

Bruksanvisning

1 Finn en elektronisk ID-kortleverandøren. For eksempel med Easy ID-kort, kan du designe din egen ID-kort og da har de utfylte ID-kort sendt hjem til deg.

2 Last ned ID-kort program og åpne malen menyen. Velg hvilken type bakgrunn som du ønsker for ditt ID-kort. Maler er generelt tilbys for corporate IDer, medisinske IDer, brannmann IDer, politi IDer og barne IDer.

3 Last opp et bilde for ID-kortet. Det bør være en headshot som enkelt kan justeres for å passe inn på ID-kortet. Online ID-kort programmer støtter vanligvis både svarte og hvite og fargebilder.

4 Legg den teksten du vil ha med på ID-kort, for eksempel en firmalogo, ansattes navn og ansattes avdeling.

5 Kode strekkoden på ID-kort. ID-kortet online program bør ha evnen til å tillate deg å plassere en alfanumerisk kode inn strekkoden på ID. Denne funksjonen gjør det mulig å holde sikre registreringer av de ansattes informasjon.

6 Lagre dataene og bestille ID-kort på nettet. Noen programmer lar deg muligheten til å skrive din egen.