Hvordan lage IMVU Profil Pics

Når du registrerer deg for en utviklerkonto, er profilbildet ditt digitale bilde, eller avatar, men du kan endre det til et annet bilde hvis du ønsker det. Avataren din vises ved siden av kontonavnet på profilen din, og det visuelt identifiserer deg i forum, chat og andre områder på dette nettsamfunnet. IMVU gir deg muligheten til å laste opp og vise et nytt bilde. Bruk datamaskinens MS Paint-programmet til å lage et nytt bilde og deretter bruke verktøyene i utvikler å vise den på din profil.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen på skrivebordet ditt. Klikk på "Alle programmer," velg "Tilbehør" og klikk "Paint" fra rullegardinmenyene. MS Paint åpnes og viser et nytt lerret vindu.

2 Bruk verktøyene i kategorien Hjem øverst på siden for å opprette et nytt bilde. For eksempel, klikk på "Shapes" gruppe for å lage en form som en stjerne; Klikk på "Text" -verktøyet til å skrive inn ord; Klikk på "Color 1" og "Color 2" bokser for å legge til farger til din design.

3 Redigere et eksisterende bilde på datamaskinen, som din nåværende IMVU profilbildet, ved å klikke på "Lim inn" knappen i Utklippstavle-gruppen, velge "Lim inn fra" og klikke "Open" for å laste den i vinduet. Klikk på "Pensler" -verktøyet, for eksempel, og maling linjene i avataren din hår, eller sette forgrunn og bakgrunnsfarger for karakteren din ved å klikke på "Color Picker" i Verktøy-gruppen.

4 Klikk på "Image" gruppe, velger du "Endre størrelse" og klikk på "Behold Aspect Ratio" i Resize og Skew dialogvindu. Klikk på "Pixels" i Resize delen. Skriv "160" i den horisontale feltet og "220" i Vertical feltet. Dette er størrelsen krav til IMVU profilbilder.

5 Klikk på "Paint" -knappen. Klikk på "Lagre". Velg "PNG", "JPG" eller "GIF" i "Lagre som type" boksen og skriv inn et navn på bildefilen. Klikk på "Lagre" -knappen for å fortsette.

6 Logg deg på IMVU konto og klikk på "Account" på menylinjen. Denne handlingen tar deg til siden Kontoinnstillinger.

7 Klikk på "Velg fil" alternativet ved siden av Last opp Avatar Image tittelen og velg bildefilen i dialogboksen som åpnes. Klikk på "oppdater profil" -knappen nederst i vinduet Kontoinnstillinger for å vise den nye profilbildet på IMVU side.

Hint

  • IMVU profilbilder kan ikke overstige 200 KB i størrelse. Lagre bildet som en GIF for å oppnå den minste filstørrelsen.