Hvordan lage internasjonale Internett-samtaler

Med fremskritt innen moderne teknologi, er det ingen overraskelse at folk gjør internasjonale samtaler fra sine hjem datamaskiner. Det er både gratis og betalte applikasjoner tilgjengelig for å gjøre internasjonale telefonsamtaler. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør internasjonale telefonsamtaler med Skype.

Bruksanvisning

Hvordan lage internasjonale Internett-samtaler

1 Åpne Skype og klikk "konto" i menyen øverst for å legge til kreditt til kontoen din via PayPal eller et kredittkort. Ubegrensede samtaler til andre Skype-brukere er gratis. Skype gir deg også en gratis telefon til noen utenfor linjen av ditt valg.

2 Naviger til "Kontakter" og klikk "Legg til" for å legge til andre Skype-brukere til din liste som kan kalles for gratis.

3 Klikk på "Ring til telefoner" -kategorien for å ringe til en ekstern linje. Det vil være et sett med tall som ligner på et telefontastatur som du vil bruke for å slå numre for samtalene.

4 Klikk den store grønne knappen med en telefon på den, eller klikk på "Ring" og deretter "Ring" igjen for å starte telefonsamtale.

5 Klikk den store røde knappen nederst, eller klikk på "Call" og deretter "Hang Up" for å avslutte telefonsamtalen.