Hvordan lage Inventory Management Software

Hvordan lage Inventory Management Software


Datamaskiner er svært nyttig for en rekke forretninger bruker ved å forbedre sin effektivitet, og i mange tilfeller nøyaktighet. Faktisk har de aktivert visse typer virksomheter å eksistere. Datamaskin databaser lar enkeltpersoner og organisasjoner til å raskt og effektivt håndtere store mengder data med et minimum av feil. Et område som har dratt nytte av bruk av databaser er forvaltningen av store lagre. Ved hjelp av database programvareutviklere kan stoff database management software.

Bruksanvisning

Databaser kan hjelpe deg med å håndtere store mengder data

1 Installer databaseprogramvare på systemet der du har tenkt å kjøre den. De fleste databaser har en tendens til å kjøre på servere, men du kan også installere den på en personlig desktop system. At plasseringen, men betyr at eventuelle problemer med den stasjonære system kan skade eller slette databasen. Det finnes en rekke databaseløsninger tilgjengelig, inkludert Microsoft Access, MySQL, SQL Lite, og en rekke andre. Noen av disse er gratis, for eksempel SQL Lite, mens andre, for eksempel Access, krever at du kjøper en lisens. Du valg av database-programvare vil i stor grad avhenge av hvor du har tenkt å lagre database og hvilket operativsystem som systemet bruker. For eksempel, hvis du planlegger å bruke en Linux eller andre ikke-Windows-system, så kan du ikke bruke Access.

2 Konfigurer du databasen til ditt behov. Det er ingen måte å forutsi dine behov og gi deg spesielle instruksjoner som vil være gjeldende for alle mulige bruksområder for en database. Men etablering av databasen din er rett og slett prosessen med å lage tabeller og rader og kolonner som går inn i dem. For eksempel, hvis du skulle lage en veldig enkel inventar database, kan du inkludere et felt for kundens navn, et felt for sin e-post, og en annen for hans telefonnummer. Dine spesielle behov bestemme hva andre felt vil du ønsker å inkludere. I Access, skaper disse feltene er gjort akkurat slik du ville gjøre det hvis du jobber på et Excel-regneark. Du bare skrive navnene på feltene på den øverste raden, og Access vil automatisk legge kolonnen lengst til venstre med automatisk stigende numre.

3 Kode programmet som vil grensesnittet med databasen. Du kan gjøre dette ved hjelp av en rekke programmeringsspråk og rammeverk, som vil avhenge av operativsystemet, operativsystemet til databaseserveren (hvis du bruker en server for databasen), og hvilken programvare du er kjent med. Dessverre, for mange mulige løsninger spesielt til dine spesifikke omstendigheter eksisterer for å gi noen kode for å bruke i alle tilfeller. Etter at du har databasen konfigurert, og du program kodet, kan du begynne å bruke din lagerstyring programvare.