Hvordan lage iPad apps med Keynote

Keynote er en app for iOS - iPad, iPhone og iPod touch operativsystem - designet for å lage presentasjoner. Ved hjelp av iCloud, kan du synkronisere presentasjonen og holde det konsekvent selv om du jobber med det på ulike iOS-plattformer. Du kan også bruke Keynote til å designe programvare apps for iOS og lage app prototyper. Hvis du har et godt konsept for din app, men er usikker på hvordan du vil at programmet skal se ut, Keynote og tilbyr en enklere måte å eksperimentere og teste dine alternativer enn koding og endre utformingen etter design.

Bruksanvisning

1 Bygge opp et bibliotek av gjenbrukbare komponenter du ønsker å bruke i apps. Lag en rekke mester lysbilder i Keynote som lagrer felles grensesnittkomponenter som knapper, Kontrolltiltak, faner og tekst behandlinger. Når du har lagret dem i Keynote, har du dem for hånden til gjenbruk i flere programmer.

2 Bruk Keynote tegneverktøy og app evne til å dra bilder til en presentasjon for å lage en mockup av det visuelle av din iPad app. Hvis du har en app design i tankene, kan du se om det er behov for tilpasning; hvis du ikke er sikker på design, gjør Keynote endringer enkelt, slik at du kan finne ut hva som fungerer for deg.

3 Animere app prototype ved hjelp av Keynote er animasjonsverktøy, som ligner hva din app vil bruke på iPad. For eksempel ved å bruke Tastatur Magic Move animasjon for å vise en stabel av objektene og spre dem ut, kan du kopiere utseendet til en app som tilbyr en lignende rekke valg.

4 Plasser elementene i programmet på påfølgende Keynote-presentasjon, slik at app ser ut til å endre seg fra en skjerm til en annen. Med Magic Move animasjon, for eksempel, viser objektet stabelen i ett lysbilde, så spredt ut titt i den andre, for å simulere effekten appen vil ha. Gjør det samme med andre prosessendringer til du er fornøyd med design.

Hint

  • Ettersom populariteten til Keynotes har vokst, har en rekke IT-designere opprettet app-design maler og verktøy for Keynote. Kjøp og nedlasting av verktøy som Rammeverk, MockApp eller Maler for Keynote Pro gjør designe med Keynote enda enklere.