Hvordan lage iPad AppsSom tavle-PCer fortsette å fremme og trekke inn flere brukere, er det potensial for programmerere å lage nyttige eller underholdende applikasjoner vokser også. Apples iPad har allerede tusenvis av kompatible programmer, men hvis du har en idé til en app du ikke har sett ennå, er det mulig å lage din app og selge den i App Store. Opprette iPad apps krever å registrere deg som utvikler med Apple, så vel som å laste ned noen programmer for å hjelpe til med koding prosessen.

Bruksanvisning

1 Skriv en plan for programmet, inkludert en detaljert beskrivelse av programmet og hvem målgruppen er. ITunes App Store er delt inn i flere kategorier, inkludert utdanning, økonomi, produktivitet og sosiale nettverk; identifisere hvilken kategori din app ville dukke opp i, deretter søke innenfor den kategorien for å finne eksisterende apper som ligner på dine. Inkluder i planen din hvordan appen avvike fra disse programmene.

2 Registrer deg som en utvikler på iOS Developer Program, som inkluderer en avgift på $ 99. Last ned de nødvendige utviklingsverktøy fra Apple, som inkluderer iOS SDK 4, iPad Programming Guide og eksempelkode. (Se Resources.) Apple har også videoer og dokumenter for å hjelpe nye utviklere navigere gjennom iPad app utviklingsprosessen.

3 Programmere app og teste den ofte på iPad. De fleste programmer vil ha feil og problemer i den første versjonen, og det er viktig å fange så mange av disse som mulig før du selger din app.

4 Send inn din søknad til Apple for distribusjon. Den innlevering og godkjenningsprosessen tar ofte minst en måned før app er opp i App Store og tilgjengelig for kunder.