Hvordan lage ISO-filer Arbeid med Sonic Spill nå

Sonic Record Now er et dataprogram for å lage eller "brenn" musikk-CDer, film DVDer, data-CDer og bilde CDer / DVDer. CDer kan lages enkelt ved hjelp av dra og slippe alternativer. MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, AC3, i tillegg til andre formater støttes. Sonic Record Nå har også andre kvaliteter, som for eksempel finjustering et musikkspor ved å kontrollere og eliminere mengden bakgrunn susing og støy. ISO-filer er rett og slett eksakte bilder av plater som kan spilles av og brukes som en plate med riktig programvare. Dette programmet gjør det mulig for ISO-filer til å jobbe ved å brenne dem på CD / DVD-plater.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen.

2 Sett inn skrivbar CD / DVD i plateskuffen på datamaskinen og lukke.

3 Start Sonic Record Nå brenner program.

4 Gå til hovedmenyen. Klikk på fanen "Backup prosjekter."

5 Klikk "Burn Image" med musen.

6 Klikk på "Browse" -knappen og åpne opp dialogen rask boksen etterpå.

7 Du vil bli bedt om å finne den aktuelle filen. Finn den ISO-filen du vil brenne på platen klikk på "Legg til" knappen.

8 Bla til og finne ut om CD / DVD-enheten i datamaskinen er der du ønsker å ta opp. Flytt markøren til "Burn" -knappen, og klikk.

9 Vent til ISO (image-fil) for å brenne til CD / DVD. Etter den brennende jobben er fullført, vil platen bli automatisk ut.

10 Sett inn CD / DVD-platen i datamaskinen. Åpne Sonic Record Now program og med musen, klikk på "Finalize Disc." Når dette er fullført, vil en bekreftelsesdialogboks vises. CD / DVD er ferdigstilt. Dette betyr at platen ikke kan slettes og skrives.

Hint

  • Etter at du er ferdig med å brenne image filen til CD / DVD, vil den være klar til bruk. Alt du trenger å gjøre er å plassere den i plateskuffen, og det vil starte opp.
  • Noen versjoner av Sonic Record Now, som Sonic versjon LE 7, ikke har muligheten til å brenne image-filer til CD / DVD. Finn ut om du har den korrekte versjonen av Sonic Record Nå som tillater å gjøre disse typer jobber.