Hvordan lage Jobb Web Page Knapper i PSP

Hvordan lage Jobb Web Page Knapper i PSP


En nettside knappen designet med iøynefallende stil beriker ditt nettsted, og bidrar til en samlet detaljert utseende som besøkende setter pris på. Enten på en personlig eller virksomhet nettstedet, fancy, godt designet side-knappene snakke volumer og vise at du setter ekstra innsats i de tilsynelatende små detaljer.

Funksjonene som gjør at vanlige web side knapper bortsett fra andre min inkludere fet kunstneriske elementer, ekko av dekorative elementer som finnes i den generelle nettsiden layout og dynamiske animasjoner. Lag en rekke detaljerte knapper i Adobe Photoshop. Adobe PSP Elements vil også fungere.

Bruksanvisning

Hvordan lage Jobb Web Page knapper I PSP

1 Lag en dristig og fargerike glossy web-knappen i stedet for noe enkelt. Opprett et nytt dokument i Photoshop, ta tak i markeringsverktøyet, og dra ut et rektangel på lerretet. Grab maling bøtte verktøyet, og fylle markeringen med en fet farge. Dobbeltklikk på dette laget i lagpaletten for å åpne Endre vinduet.

Velg "Stroke" og bruke en en-pixel grensen til knappen. Forbedre knappen med en reflekterende effekt ved å dra ut en firkant over den øverste halvdelen av knappen. Fjær utvalget ved gjennom høyreklikkmenyen.

Velg gradient verktøyet og plukke "Linear" som gradient stil. Gjør gradient type "forgrunnen til gjennomsiktig" og velg hvit som forgrunnsfarge. Påfør gradient, og du har en blank knappen for å tilpasse med tekst du ønsker.

2 Inkorporere elementer av eksisterende layout inn i dine web knapper for å gjøre den generelle designen væske og fullstendig. Hvis nettstedet inneholder fancy blomstrer, laste ned gratis blomstre utklipp i skriftform, og bruke skrifttypene som baser for knapp design. Ta nedlastede skrifter og plassere dem i datamaskinens skriftmappen.

Åpne PSP, opprette et nytt dokument, ta tak i tekstverktøyet, velger blomstre font og skriv nummeret som representerer blomstre du vil bruke. Rastrere denne type lag å omforme teksten blomstre i en solid base for knapp.

3 Forbedre web knapp med interaktivitet og animasjon. Du kan ikke animere knappene i PSP, men du kan lage individuelle "frames" som kan animeres senere. Opprett en ny fil, og plassere hver "ramme" på et annet lag.

Når du har opprettet alle rammer, lagre filen i det opprinnelige PSD format. Du er nå klar til å ta den filen inn i et program som Adobe Imageready og animere web-knappen.