Hvordan lage Kart Med Freeware

Hvordan lage Kart Med Freeware


Enten du trenger for å lage kart for en presentasjon eller du trenger å referere til en egendefinert kartet mens du reiser, er det en rekke kartlegging programvare tilgjengelig for nedlasting eller bruk direkte fra nettleseren. Fremskritt i kartlegging programvare har fortsatt å gjøre kartprogrammer mer intuitiv og formbare for brukeren tilpasning. Og du trenger ikke å bruke noen penger på kartprogramvare. Mange av de beste kartprogrammer er freeware, eller programvare som er helt gratis for ikke-kommersiell bruk.

Bruksanvisning

1 Lage kart gratis ved hjelp av en gratis nedlasting av StatPlanet Map Maker (se Ressurser). StatPlanet Map Maker kommer prestocked med kart og Verdens helseorganisasjon (WHO) statistikk for land over hele verden. Du kan velge et land eller kontinent å bruke som en mal for kartet ditt, men du kan også angi egendefinerte region og land foreninger for kartene. Og etter å ha valgt en region eller hele verden, verktøyet lar deg redigere de tilhørende data diagrammer, importere egendefinerte data og fargekode kartet.

2 Last ned en gratis kopi av Mapyx Quo å lage egne kart (se Ressurser). Mapyx Quo fungerer som et kart editor, slik at du kan laste ned kart fra programmets online servere eller import kartdata fra populære GPS-enheter, som Garmin og Magellan, eller last opp Google Earths KML-filer inn i programmet. Mapyx Quo støtter også kart i GPS Exchange og Geo-caching formater, og selv du også importere skannede kartbilder inn i programmet. Etter at du har lastet kartene dine, kan Mapyx Quo du legge til ruter, veis-poeng og området overlegg til kartene.

3 Lage kart gratis på nettet, ved hjelp av Microsofts Bing Maps verktøyet (se Ressurser). Forhåndslastet med kart over alle land i verden, Bing Maps lar deg plotte flere punkter på et kart og få veibeskrivelser, men du kan også velge en enkelt by, stat, land eller region for å generere et kart. Kart kan sees i både 2D og 3D-format, selv om 3D-versjonen krever gratis nedlasting av Bing Maps 3D-oppdatering. Du kan også vise grafiske kart eller satellittbilder. Og når du er fornøyd med kartet ditt, har du muligheten til å bokmerke den, sende den eller skrive den ut.