Hvordan lage Kolonner i en sminke tabell-spørring Look Høyre

Hvordan lage Kolonner i en sminke tabell-spørring Look Høyre


Gjør tabell-spørring alternativ i Microsoft Access er et kraftig verktøy. Du kan bruke den til å lage en tabell eller å fylle en eksisterende tabell med informasjon spesielt hentet ut av databasen. Tabellen du oppretter deretter kan brukes som grunnlag for ytterligere spørsmål eller operasjoner i Access.

Bruksanvisning

1 Åpne tabellen eller spørringen som du trekker dine data. Holde den åpen som en referanse når du designe din Lag tabell spørringen.

2 Bestem deg for formatet på dataene i feltene du har tenkt å bruke. For eksempel, oppføringer i et felt som er merket "stat" kan lagres som "AL", "al" eller "Alabama". Forskjellen i disse formatene vil dukke opp i den endelige spørringen.

3 Klikk på "spørringer / New" for å opprette en oppdateringsspørring. En dialogboks vil spørre deg hvilken tabell som skal brukes som kilde for søket ditt. Når du har valgt tabellen, dobbeltklikker du på feltene i kildetabellen for å legge dem til i den nye spørringen. Velg alternativet "Update" under overskriften søk fra menyen øverst på siden.

4 Bruk oppdatering spørring for å få dataene inn i riktig format. Typing "AL", for eksempel i "Update Til" -boksen på oppdateringsspørring for staten feltet vil endre verdiene i staten feltet til "AL" der de tilsvarer "al" eller "Alabama". Klikk på utropstegn i verktøylinjen øverst på siden for å kjøre spørringen. Dette søket vil endre dataene i kildetabellen til det nye formatet.

5 Klikk på "spørringer / New" for å opprette Lag tabell spørringen. Dobbeltklikk på feltene i kildetabellen for å legge dem til i den nye spørringen.

6 Sjekk utvalgskriteriene i den nye spørring mot de faktiske dataene i kildetabellen for å sørge for at du har samme formatering. En spørring for State = "al", for eksempel, vil returnere ingen poster fordi du endret dem alle til "AL" i trinn 5.

7 Still inn søket til å være en Velg spørring først for å teste dine data. Finn Velg søkealternativet i menylinjen øverst på siden under Spørre overskriften. Velg spørringer utføre akkurat like Lag tabell-spørringer, men vise resultatene på skjermen i stedet for å opprette en ny tabell med dem.

8 Klikk på den røde utropstegn i verktøykassen øverst på siden for å kjøre Velg spørringen. Undersøke dataene for å sikre at de samsvarer med hva du ønsker.

9 Gå tilbake til ordet "Query" i menyen øverst på siden, og slå Query typen fra "Velg" til "Lag tabell." Klikk på den røde utropstegn for å kjøre Lag tabell spørringen.

Hint

  • Kolonnene i tabellen er referert til som felt fordi alle dataene i hver kolonne vil være av samme art; bare statlige navn vil være i staten kolonnen.
  • Tabellen som du oppretter med dette søket vil bare reflektere dataene i kildetabellen / spørring. Korriger formatering i kilde informasjon for å gjøre det vises riktig i søket.