Hvordan lage Kommentarer i en rulleboks

Bla boksene er et vanlig element som finnes på mange websider. Bla boksene er en delt-off boksen designet for å være en viss størrelse. På siden av esken, finn en pil som, når trykket av den besøkende, flytter kommentarer eller innhold inne i boksen opp eller ned, henholdsvis. For å legge til kommentarer i en rulleboksen, redigere HTML-fil som inneholder rullefeltet.

Bruksanvisning

1 Finn området innenfor HTML-kode som inneholder rullefeltet. For å gjøre dette, se etter en <div> kode som inneholder attributtet "overløp. Bla" Dette attributtet er din indikator på at du ser på en <div> (eller boks) som opererer med et rullefelt.

2 Skriv i kommentarfeltet til å vises i boksen. Skriv så mye eller så lite som du vil fordi teksten overløp vil bli regulert med rullefunksjonen. Skriv inn kommentarene etter <div> kode og før </ div> koden slik den vises i boksen.

3 Endre skriftinnstillingene for dine kommentarer ved å legge skriftstørrelse og stil til begynnelsen av <div> kode. Skriv inn i følgende etter høyden og bredden på <div> er oppført:

font: yourfontsizehere Din skrifttype her.

Bytt ut variabler for ønsket størrelse og stil for dine kommentarer.

4 Lagre HTML-fil og erstatte den eksisterende filen for å gjøre dine kommentarer synlig i rullefeltet.