Hvordan lage kulehull i Photoshop

Photoshop tilbyr ubegrensede muligheter for å skape visuelle effekter som kan forbedre et bilde eller design prosjekt. Ved hjelp av Adobe Photoshop 8.0, kan du lage tredimensjonale kulehull for å legge til et bilde eller en design i noen få trinn etter hverandre.

Bruksanvisning

Hvordan lage kulehull i Photoshop

1 Begynn Photoshop.

2 Velg "Fil" og "New" fra rullegardinmenyen. Dette vil åpne et lite vindu med informasjon om den nye filen du skal lage. Navn dokumentet og angi høyden og bredden på det nye dokumentet. (I dette eksempelet vårt bilde dokument bredde og høyde er begge 400 piksler.) Lagre dokumentet.

3 Velg det rektangulære markeringsverktøyet i verktøy pallen. Dra marquee-verktøyet fra øvre venstre hjørne av dokumentet i nederste høyre hjørne. Velg "Layer" og deretter "Ny" fra drop-down menyen og klikk på "Nytt lag". Dette vil få opp et lite vindu slik at du kan kalle det nye laget. Navn på lag "farge bakgrunn." Klikk på "Lagre". Du har opprettet et nytt lag, som du nå vil se i lag pallen.

4 Hold laget valgt. Velg "forgrunnsfarge" firkant nederst på verktøy pallen. Dette vil få opp fargevelgeren vinduet. Angi fargenummer 666666 ved siden # -tegnet. Klikk på OK.

5 Lag kulehullet. Lag et nytt lag. Gi den nye lag "Bullet One." Gå til verktøy pallen og velg elliptiske stort telt verktøyet; bruke den til å tegne en sirkel.

6 Med den sirkulære utvalget fortsatt aktive, velg "Edit" fra menyen øverst og deretter "Fyll" fra rullegardinmenyen. I "Fill" vinduet som vises, velger du rullegardinmenyen i "Innhold" -delen og velg "Black" som fargen. Sirkelen vil fylle på med svart. Klikk hvor som helst på dokumentet for å oppheve sirkel.

7 Lag et nytt lag. Gi den nye lag "Damage". Velg lasso verktøyet i verktøy pallen; bruke den til å foreta et valg ved å tegne skarpe kanter langs sirkelen du opprettet. Dette vil være den skade som er skapt av kulen. Fylle laget med en lysere grå enn bakgrunnen. (Se trinn 6.)

8 Velg brenne verktøyet i verktøy pallen. I "Options" linjen, velg "Shadows" og gjøre trykket 4%. Bruk brenne verktøy for å lage brennmerker på det skadede området.

9 Velg skjerpe verktøy i verktøy pallen. På alternativlinjen, setter press på 42%. Skjerp noen kanter av det skadede området. Gå tilbake og velg brenne verktøyet. Bruke brenne verktøyet, gå tilbake over skadeområdet og legge til flere brennmerker til skjerpet områder. Det kan være lurt å eksperimentere litt med dette trinnet bruker brenne og skjerpe verktøy for å få den effekten du ønsker.

10 Velg "skade" lag på lag pall og dobbeltklikk på den for å få opp vinduet Alternativer. I dette vinduet velger du "Drop Shadow". Velg "Multipliser" for Blend Mode og sett opacity til 65%. Klikk på OK.

11 Velg "Bullet One" lag på lag pall og dobbeltklikk på den for å få opp vinduet Alternativer. I vinduet Alternativer, velg "Stroke" og "Inner Glow». Dobbeltklikk på "Inner Glow" for å vise alternativene. I Struktur området, sett Blend Mode til "Screen" opacity til 75% og støy til 0%. Velg farge boksen nedenfor og endre den gule standard til # 504F4F. Klikk på OK.

12 Nå bør du ha et ferdig produkt som viser kulehullet med det skadede området rundt det. For å gjøre flere kulehull, gjenta disse trinnene.

Hint

  • Prøv å bruke et tre, papir eller metall bakgrunn i trinn 3 hvis du ikke vil ha en vanlig grå bakgrunn.