Hvordan lage Kun Blogger nettstedet abonnement

Hvordan lage Kun Blogger nettstedet abonnement


Enten du ønsker å gjøre bloggen din et betalt abonnement nettsted eller du bare ønsker å gjøre bloggen din mer privat fra de du ikke kjenner, justere tillatelsene er en enkel oppgave. Det er viktig at du lar leserne vite nettstedet vil være abonnement slik at de har tid til å sende deg e-postadressene som skal legges til abonnementet listen. På den måten er de ikke blokkert fra dine blogger, bilder og annen informasjon på din Blogger-området.

Bruksanvisning

1 Send en melding til venner, familiemedlemmer eller blogg fans og medlemmer som du gjør bloggen din private eller abonnement. Be om e-postadresser bli sendt til deg. Dette bidrar til å effektivisere prosessen med veksling tillatelser.

2 Logg deg på Blogger-kontoen med ditt brukernavn og passord. Velg "Innstillinger", som finnes under tittelen på bloggen din.

3 Klikk på "Tillatelser" fanen.

4 Klikk på radial-knappen ved siden av "Bare folk jeg velge" under valget Blogglesere.

5 Skriv inn e-postadressene til de som får lov til å se eller har betalt for å se bloggen din, å skille adressene med komma. Bruk e-postadressene deres valg, siden de må logge inn eller opprette en Google-konto før du ser bloggen din.

6 Klikk på "Inviter" for å sende e-post til de som får lov til å se bloggen din, og for å lagre endringene. Du kan legge til flere e-postmeldinger som du mottar forespørsler og abonnementer ved å gjenta trinnene. Når du har invitert noen, vises en ny meny med overskriften "Blogglesere." Der kan du veksle en person leserens tillatelser.