Hvordan lage Little Stars på Facebook

Hvordan lage Little Stars på Facebook


Den enkleste måten å lage en stjerne på Facebook er å bruke stjernetegnet på tastaturet - hold nede shift og 8 sammen. For mer variasjon, kan du bruke Unicode-symboler for å lage liten stjerne former for å dekorere dine Facebook-notater, profil og statusoppdateringer. Du kan lage Unicode symboler ved å holde nede venstre Alt-tasten mens du skriver inn en tallkode på datamaskinen numerisk tastatur, men denne metoden er tidkrevende. Det er enklere å kopiere og lime dem fra et tegnkart Unicode eller symbol bibliotek.

Bruksanvisning

1 Start nettleseren og logge inn på Facebook. I en annen fane eller et vindu, navigere til et symbol på kartet eller biblioteket Unicode som Facebook Symbols (facebook-symbols.com).

2 Kopier stjernen figurer du ønsker fra siden ved å velge dem med musen og trykke Ctrl + C eller velge Kopier fra Rediger-menyen.

3 Gå tilbake til Facebook. Venstre klikk i tekstfeltet der du vil stjernen skal vises. Lim stjernen i tekstfeltet ved å trykke Ctrl + V eller ved å bruke alternativet Lim inn fra Rediger-menyen.

Hint

  • Du kan kombinere stjerneformer med andre symboler og tegn for å lage dekorative mønstre for statusen din.