Hvordan lage lyspærer i Photoshop

Adobe Photoshop er et av de mest populære grafiske programmer i verden, blant annet fordi det gjør at grafikken artist til å utføre selv de mest komplekse jobben. Men det er også nyttig på grunn av sin evne til å gjøre selv enkle oppgaver bare litt enklere og bedre. Et eksempel på dette ville være å skape en lyspære grafisk. Lyspærer er ofte brukt i annonser for å indikere energi, kraft eller bare en god idé. Photoshop gjør det enkelt å lage en.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop. Velg "File" og deretter "Ny". I dialogboksen som åpnes, gjør pixel høyde og bredde det du trenger til ditt prosjekt. Sett oppløsningen til utgangs kravene i prosjektet. For eksempel, mens noe for bruk på nettet bare trenger en oppløsning på 72 piksler, hvis du skriver ut en kvalitet brosjyre, trenger du en oppløsning på 300 piksler. Klikk på "OK".

2 Klikk på "Forgrunn" farge nederst på verktøylinjen og endre den til svart. Nå velger "Paint Bucket" verktøyet og fylle lerretet med sort.

3 Endre forgrunnsfargen til gul. Velg "Custom Shape" -verktøyet, og i alternativene øverst velger du "lyspære" forhåndsinnstilling. Nå trekker pære på lerretet.

4 Klikk på "baner" fanen til høyre over "Lag" panel. Høyreklikk på banen og velg "make selection." Velg "Paint Bucket" verktøyet og fylle markeringen med gult. Nå gå til "Blending Options" ved å klikke på "FX" -ikonet nederst på "Lag" panel. Velg "Ytre Glow", og i dialogboksen som åpnes, endre fargen til gul, og klikk "OK."

5 Velg "Filters" og deretter "Render" og klikk "Lens Flare". I dialogboksen som åpnes, plassere Lens flare der filament av pære skal være.