Hvordan lage MDF filer

En MDF-fil er en datafil for en SQL-database som er opprettet av Microsoft SQL Server Management utviklingsverktøy. Datafilen inneholder alle de faktiske opplysningene i databasen, herunder dets format og de ulike oppføringer. En SQL-database er en fil som brukes av web-servere til å generere dynamiske sider, for eksempel en handlevogn eller noen andre interaktive web-applikasjon. Microsoft SQL Server Management genererer automatisk en MDF-fil når du oppretter en ny SQL database.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft SQL Server Management. Høyreklikk på "Databaser" i "Object Explorer" panel, som ligger på venstre del av skjermen.

2 Velg "New Database" alternativet. Skriv inn et navn for den nye SQL database.

3 Klikk på "OK". Programmet vil nå generere to filer, en MDF-fil og en LDF-fil. MDF filen inneholder hele data i databasen, mens LDF-fil er en loggfil at serveren skal bruke til å registrere tilgang og feilinformasjon. Hvis du opprettet MDF filen direkte på serveren, vil serveren nå kunne bruke den til å lagre data. Hvis du opprettet filen på en lokal datamaskin, må du laste det opp til webserveren ved hjelp av en FTP-program eller din Web vert filopplasting søknad.