Hvordan lage min Blogger Banner Bigger

Gjør Blogger header banner større, slik at besøkende til bloggen se en større versjon av bildet som er på stedet. Blogger endrer automatisk noen header du laster opp til passer til bredden på bloggen din, slik at den eneste måten å gjøre bildet vises større er å øke sin lengde i forhold til bredden, noe som er enkelt å gjøre ved hjelp av fri programvare som følger med maskinen.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -menyen, og velg "Paint". Velg "mappe" ikonet øverst, venstre hjørne av maling, bla gjennom harddisken for det bildet du ønsker å bruke som header og klikk "Åpne".

2 Bruk "Velg" verktøy for å velge den delen av bildet du ønsker å bruke som overskrift. Blogger endrer automatisk et bilde du laster opp som en overskrift for å tilpasses bredden på bloggen. Lage et bilde med en lengdedimensjon lik eller til og med større enn dens breddedimensjon at den største bildet. Klikk på "Beskjær" for å beskjære bildet.

3 Velg "Disk" -ikonet, gi filen et navn og klikk "Lagre". Åpne Blogger i en nettleser fane eller et vindu og velg "Design" under bloggen som header banner du ønsker å endre.

4 Klikk på "Rediger" under "Header" alternativet. Klikk "Velg fil" og naviger til filen du redigerte. Klikk "Open", og vent til filen som skal lastes opp og klikk "Lagre".