Hvordan lage min datamaskin Godta Trådløst internett

Hvordan lage min datamaskin Godta Trådløst internett


Som trådløs Internett-teknologi fortsetter å avansere, mange mennesker er nå avhengig av trådløse nettverk. En trådløs tilkobling som gjør det enklere å koble til Internett. I tillegg er flertallet av de nyeste teknologier for 802.11n og DOCSIS 3.0 fungerer bra med trådløse nettverk. Derfor er det svært viktig å sette opp et trådløst nettverk og gjøre datamaskinen aksepterer trådløst internett.

Bruksanvisning

Sette opp en trådløs nettverkstilkobling

1 Sett opp den trådløse ruteren. Sjekk ruteren for å se om det er riktig tilkoblet, og slå den på.

2 Åpne nettverksdeling sentrum for å begynne å sette opp et trådløst nettverk. Dra musepekeren til nederst til venstre side av skjermen, og klikk på "Start" -knappen for å få tilgang til startmenyen. Deretter klikker du på "Control Panel". Følgende skjermbilde vil vise de primære funksjonene og innstillingene i datamaskinen, for eksempel nettverk, maskinvare, programmer og lyd. Gå til nettverk delen, og åpne nettverk delingssenter.

3 Opprett et trådløst nettverk. Naviger gjennom nettverksdeling sentrum, klikk på "Konfigurer en tilkobling eller et nettverk." Følgende skjermbilde vil vise deg en liste over alternativer for å koble til Internett, inkludert muligheten til å sette opp en trådløs forbindelse. Velg alternativet som lar deg sette opp en trådløs forbindelse.

4 Konfigurer det trådløse nettverket. Opprett et nettverksnavn (SSID) og nettverksnøkkel for et sikret nettverk. Lag et sterkt nettverk nøkkel med WPA-kryptering for optimal sikkerhet. Ikke opprett en nettverksnøkkel hvis du foretrekker å ha et usikret nettverk.

5 Test din internett-tilkobling. Åpne nettleseren, og sjekk for å se om Internett-tilkoblingen fungerer.

Koble til trådløse nettverk

6 Finn tilgjengelige nettverk. Gå til Start-menyen, og klikk på "Koble til" for å se tilgjengelige trådløse nettverk.

7 Koble til et trådløst nettverk. Velg et trådløst nettverk og klikk på "Connect". Skriv inn nettverksnøkkelen for å kunne koble til et nettverk. Ikke skriv nettverksnøkler for usikrede nettverk, fordi de ikke har noen.

8 Kjøp et trådløst nettverkskort. Siden en Internett trådløst kort er vanligvis nødvendig for å koble til trådløse nettverk, kan noen datamaskiner ikke koble til trådløse nettverk. Trådløst nettverkskort er vanligvis selges i lokale elektroniske butikker. Bruk en laptop til å koble til trådløse nettverk. Flertallet av bærbare kommer med et internt trådløst kort.

9 Utfør en test for å se om det trådløse nettverkstilkoblingen fungerer. Åpne din standard nettleser, og forsøke å surfe på nettet. Hvis du er i stand til å koble til Internett uten problemer, er din forbindelse vellykket.