Hvordan lage min egen kontrakt mal med Word

Hvordan lage min egen kontrakt mal med Word


Maler bidra til å kutte tiden det tar å gjøre repetitive oppgaver. En repeterende oppgave som noen mennesker har er å skrive opp kontrakter, spesielt for servicenæringen. En måte å slutte å skrive den samme grunnleggende informasjon om og om igjen er å skape en enhetlig kontrakt mal i Microsoft Word. Deretter er åpne malen og legge til identifisering og unike biter av informasjon i stedet for å skrive hele greia om igjen alt du har å gjøre.

Bruksanvisning

1 Opprett et nytt Word-dokument. Klikk på "File" og deretter "Ny" og "Blank dokument" i Word-versjonene 97 til 2003. Klikk på "Office-knappen" og deretter "Ny" og "Blank dokument" i Word 2007 til å opprette et nytt, tomt dokument.

2 Skriv inn tittelen for kontrakten. Du kan bruke titler som "Servicekontrakt" eller "General-avtalen." Hvis du ønsker å legge til firmaets logo på toppen av siden, gjør du det nå.

3 Skriv inn den innledende ordlyden. Det begynner vanligvis med "Denne kontrakten gjort dette (sett dagen) dagen (sett inn måned), (sett inn år)." La plassholdere for å legge nøyaktig informasjon om datoen for kontrakten, slik at du kan legge dem til som du lage nye kontrakter fra denne malen. Bruk ordlyden som er på din nåværende kontrakter. Navnene på begge parter er også vanligvis oppført i det innledende avsnittet.

4 Legg vilkårene i kontrakten. Bare legg den grunnleggende ordlyd og forlater plassholdere for detaljene. Det bør være en del for hva den første parten samtykker til, en seksjon for hva den andre parten samtykker til og en egen seksjon for andre vilkår som er avtalt av begge parter.

5 Legg de juridiske termer. Dette er hva som er tillatt av staten som nødvendige tiltak dersom vilkårene i kontrakten ikke er oppfylt. Dette er også uniform og bør være den samme for alle kontrakter. Kopier ordlyden fra deg gjeldende papir kontrakt eller få råd fra advokat om hva som er tillatt her.

6 Legg plassholdere og signaturlinjer for den første festen, til andre parti og vitner signere. Legg dato plassholdere ved siden av hver signaturlinje, slik at de kan legge det tidspunkt de signert.

7 Sjekk over ordlyden for stave og grammatikk feil. Dobbeltsjekk andre feil før avslutte malen.

8 Lagre dokumentet som en mal. I Word 2007 klikker "Office" og deretter "Lagre som" og deretter "Andre formater." I tidligere versjoner av Word, klikk på "File" og deretter "Lagre som". Den "Lagre som" dialogboks. Klikk på rullegardinpilen ved siden av "Lagre som type:" og velg "Word-mal." Navn på mal og velg en fil du vil lagre den. Standardmappen vil være Word mal mappe. Det kan være lurt å la den være der, slik at Word kan finne den og liste det med resten av malene.

Hint

  • Hvis du ikke allerede har en kontrakt du bruker, og vet ikke hva ordlyden å bruke, kan du se noen av eksemplene i Resource delen.
  • Du kan også laste ned en grunnleggende mal fra Microsoft Office Online og endre det slik du må.