Hvordan lage miniatyrbilder for et nettsted

Hvordan lage miniatyrbilder for et nettsted


Thumbnails er mindre representasjoner av et større bilde på internett, eller en forhåndsvisning av hva en nettside ser ut. De er nyttige fordi hvis noen ser et bilde av hva en nettside ser ut, vil de være mer tilbøyelig til å klikke på den og gå. Det er forskjellige måter å få et miniatyrbilde av et nettsted, men du kan enkelt ta en "screenshot" og lage et miniatyrbilde selv uten å laste ned noen spesielle miniatyrprogrammer. Alt du trenger å gjøre er å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på nettsiden som du ønsker å lage et miniatyrbilde for. Trykk "F11", slik at det eneste synlige på skjermen er nettstedet (verktøylinjene på toppen og bunnen av skjermen vil forsvinne).

2 Trykk på "Print Screen" -knappen (vanligvis plassert til høyre på F12 knappen) for å ta en skjermdump av nettsiden. Ved å trykke på denne knappen tar et bilde av hva som vises på skjermen på den tiden. Når du har tatt skjermbilde, trykk "F11" gjøre verktøylinjene synlige igjen.

3 Åpne en enkel grafisk redigering program som Microsoft Paint, Apple Paintbrush eller Paint.NET (se Ressurser) og gå til "Edit", "Lim inn" eller "Lim inn som nytt bilde." Skjermbildet vises i programmet.

4 Klikk på "Image", "Resize" og deretter inn i dimensjonene du vil at bildene har, i piksler. Endre dimensjonene til 200 piksler bred og 150 piksler høy, 300 piksler med 188 piksler eller 400 av 250.

5 Lagre miniatyr med en PNG eller GIF-fil forlengelse. Last opp miniatyr slik at det kan være synlig på internett, og bruke denne koden for å vise bildet og koble den til nettadressen til nettstedet at det er forhåndsvisning:

<a href="&lt;img"> http://thewebsite.com "> & lt; img alt =" Nettstedet "/> </a>

Skriv inn URL for opplastede miniatyrbilde etter "img src" tag, der det står "thewebsite.com." Lagre filen som du tastet inn koden i. Når noen klikker på miniatyrbildet, vil de bli tatt til nettstedet at Miniatyren forhåndsvisning.