Hvordan lage Morph bilder gratis

Hvordan lage Morph bilder gratis


Opprette en morph av noen er noe morsomt å gjøre mens du er på Internett. Utvalget av mulighetene er høy, om du ønsker å kombinere to kjendiser, eller se hvordan barnet ditt vil se ut. Alt du trenger er et bilde som er lagret på datamaskinen, og tilgang til Internett, og du kan ha timer med moro morphing bildene til andre. Enten du ønsker å slå sammen eller bare forvrenge bilder, begge er lett å gjøre på Internett.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilke bilder du ønsker å morph. Hvis du for eksempel ønsker å kombinere ansiktet med at av en kjendis, må du ha både bilder på datamaskinen. Hvis du finner et bilde på internett, høyreklikk og velg "Lagre som" eller flytter du bildet på skrivebordet.

2 Logg deg på Internett, og besøke en morphing nettsted. Disse nettstedene kan eller ikke kan kreve at brukerne registrere deg. Når tilgang til en av disse foto morphing områdene er oppnådd, laste opp bilder og begynne morphing prosessen.

Et populært foto-morphing nettstedet er "Morph Thing", som er lett å bruke og har også sin egen underhold kjendis morphs. Et annet bilde-morphing stedet alternativet er "Perception Laboratory" som tillater brukere å morph bilder etter kjønn, rase og alder. Denne siden kan også slå bilder til karikaturer og gjengi dem i stil med kjente artister. En annen morsom nettstedet er "Make Me Babies", som vil morph to bilder av to forskjellige personer i en prediksjon av hva barnet deres vil se ut. Selv om dette kan også gjøres på "Morph Thing", "Make Me Babies" spesialisert seg på det.

3 Fortell datamaskinen der funksjonene ligge på bildet. Du må justere sirkler for å fortelle programvaren hvor øyne, nese, munn, hårfestet og andre funksjoner er. Dette er et nødvendig steg i de fleste morphing nettsider som det lar morphing programvare for å vite hvor og hvordan du morph ansiktet.

4 Klikk "Finish", eller en tilsvarende tittelen knappen, for å fullføre morphing, og la programvaren gjøre resten. De fleste nettsteder vil gi deg muligheten til å "Share" via Facebook eller Twitter, selv om du kan høyreklikke og velge "Lagre som" eller flytter du bildet på skrivebordet.