Hvordan lage MyPublisher kjøre raskere

MyPublisher, en cross-platform online utskriftstjeneste, gir fri programvare (med samme navn) som kan brukes til å slå dine bilder til kalendere, kort, bøker og andre produkter. Den innebygde maler tilbyr en rekke utførelser, fra profesjonelle til lunefull utseende. Mens MyPublisher programvaren er installert på datamaskinen, så stilles det krav tilgang til en online-konto med MyPublisher.com, samt en aktiv Internett-tilkobling for å bestille dine sluttprodukter. På grunn av dette, optimalisere MyPublisher innebærer ikke bare å vurdere datamaskinen, men også effektivisering hvor mye informasjon du sender og mottar fra MyPublisher.com nettstedet.

Bruksanvisning

1 Kontroller at systemet oppfyller systemkravene som er oppført på MyPublisher nettstedet. Hvis datamaskinen ikke oppfyller de anbefalte spesifikasjonene, vil MyPublisher ikke kjøre skikkelig. Hvis datamaskinen allerede kjører den anbefalte operativsystemet eller høyere, vil det også møte de andre minstekravene for

2 Lukk alle programmer før du starter MyPublisher. MyPublisher går på sitt optimale hastigheten når det er det eneste programmet i bruk og har full tilgang til maskinvare og nettverksressurser, for eksempel RAM minne og Internett-tilgang.

3 Øk Internett-hastighet. Mens MyPublisher vil kjøre på dial-up, vil det være betydelig tregere enn når de brukes på en DSL, kabel eller annen bredbåndstilkobling.

4 Legg bare bildene du trenger for boken du arbeider på. MyPublisher bremser ned flere bilder den har lastet, så det er best å lagre bildene dine et annet sted og bare laste de du skal bruke.

5 Åpne bare boken du arbeider på. Åpning flere bøker vil føre MyPublisher å bremse ned.