Hvordan lage Nettstedet bannere med bakgrunnsbilder

Hvordan lage Nettstedet bannere med bakgrunnsbilder


Når du oppretter en nettside, vil du gjøre det visuelt tiltalende. Grafikk spiller en stor rolle i denne, og i særdeleshet, nettsiden banner, som vises øverst på siden. En måte å skape en effektiv banner er å legge til et bakgrunnsbilde til det. Du tenker kanskje at å lage en banner som dette du trenger hjelp av en grafiker eller tilgang til en dyr grafikk program som Photoshop. Men ved å laste ned freeware program GIMP, kan du lage denne type banner selv.

Bruksanvisning

1 Skissere dine ideer for banneret på papir. Merk som tekst, fargebilder eller grafiske figurer du vil inkludere. Bruk samme farger eller tema som er brukt i resten av ditt nettsted.

2 Legg det bildet du ønsker å bruke som banner bakgrunnen på datamaskinen din. Overføre bildet fra et digitalt lagringsmedium for eksempel et kamera eller en CD, eller skanne det i. Sett skanneren, slik at du oppretter en høy oppløsning (600 DPI eller høyere) bilde, og lagre bildet som en høyoppløselig JPEG .

3 Gå til GIMP.org og laste ned den nyeste versjonen av GIMP programmet. Følg instruksjonene for å installere det på datamaskinen din.

4 Åpne GIMP. Velg "File" og klikk "Ny". Klikk på "Maler" i "Nytt dokument" dialogboksen som åpnes. Velg den minste av de to bannere fra de oppførte maler.

5 Velg "File" og klikk "Open." Bla gjennom datamaskinen for å finne det bildet du lastet i trinn 2. Åpne det, og velg "Edit" og klikk "Kopier".

6 Gå tilbake til det andre dokumentet du åpnet, velg "Edit" og klikk "Lim inn som lag."

7 Velg "Scale" verktøyet og bruke den til å endre størrelsen på det innlimte skiktet for å bedre passe banneret; vil du ha muligheten til å beskjære senere. Klikk på ikonet "Nytt lag" under "Lag" panelet for å opprette et nytt lag.

8 Bruk valg verktøyene som finnes øverst på verktøylinjen for å velge områder av lerretet. Velg "Paintbucket" farge verktøy for å lage grafikk figurer du ønsker.

9 Velg "Text" -verktøyet og bruke den til å skrive inn tekst for banneret.

10 Velg "File" og klikk "Lagre som". Navn på filen og lagre den som en JPEG-fil.