Hvordan lage Nettstedet Maler

Hvordan lage Nettstedet Maler


Maler er nyttige for vanlig web-design, og kan selges til andre for en god fortjeneste. Maler kan enkelt opprettes med et par enkle designverktøy. Kunstneriske ferdigheter kan bidra sterkt i prosessen, men er ikke nødvendig.

Bruksanvisning

Opprette Grafisk Design

1 Åpne Photoshop og skape et nytt bilde med en oppløsning på 1024 x 768. Pass på at bildet har en gjennomsiktig bakgrunn.

2 Bruk filler verktøy for å lage en bakgrunnsfarge for siden. Deretter, i "Filter" i filmenyen, klikk på "Texturizer" -verktøyet. Gjelde en tekstur til fargen.

3 Lag et nytt lag, og bruk rektangel eller avrundet rektangel verktøy for å lage en navigeringslinje og innhold og logo bokser.

4 Høyreklikk på laget at boksene er i, og velg "Blending Options." Dette vil åpne en meny der du kan søke bevels, skygger og mange andre effekter til boksene.

5 Lagre filen som en jpg bilde i nett malen mappen.

Opprette HTML-mal

6 Åpne Dreamweaver og opprette en ny HTML-fil.

7 Lag et nytt lag, og sett bildet du nettopp opprettet. Klikk på "Page Properties" nederst på skjermen, og matche sidens bakgrunn med bakgrunnen på bildet.

8 Velg bildet, og bruke rektangel, oval, og polygon verktøy nederst til venstre på skjermen for å lage hot spots rundt alle dine navigasjonsknapper.

9 Lagre filen som "template.html"