Hvordan lage noen administrator på Facebook

Hvordan lage noen administrator på Facebook


Store grupper, sider og arrangementer er alle funksjoner som letter forbedret nettverk og kobler det gå utover grunnleggende Facebook-innlegg. En admin er en Facebook-medlem som er ansvarlig for etablering og styring av innhold relatert til en gruppe, side eller hendelse. Mens den opprinnelige skaperen anses admin fra starten, er det mulig å legge til flere administratorer som nødvendig for å håndtere et stort antall brukere. Hvis din gruppe, side eller hendelse krever at du verve ytterligere hjelp, kan du legge admins i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

Legge Gruppe Admins

1 Logg inn på din Facebook-konto. Klikk på navnet på gruppen du vil redigere fra venstre kolonne på hjemmesiden din for å se gruppens side.

2 Klikk på "Edit Group" -knappen øverst til høyre på siden. Klikk på "Medlemmer" fanen på venstre side.

3 Skriv inn navnet på medlemmet du ønsker å legge til som en admin i søkeboksen. Velg "Make Admin" alternativet ligger under medlemmets navn å gi administratortilgang til medlemmet.

Legge til begivenheter Admins

4 Logg inn på din Facebook-konto. Klikk på navnet på arrangementet du ønsker å redigere fra øvre høyre hjørne av hjemmesiden eller klikk på "Se alle" link hvis arrangementet ikke er oppført.

5 Velg "Se alle" alternativet ligger over gjestelisten som vises på siden for aktiviteten for å se en fullstendig liste over gjestene som har svart.

6 Klikk på "Make Admin" linken ved siden av navnet på gjesten du ønsker å gi administratortilgang til.

Legge til side Admins

7 Logg inn på din Facebook-konto. Klikk på navnet på siden du vil redigere fra venstre kolonne på hjemmesiden din for å se hovedsiden.

8 Velg "Rediger side" -knappen, og klikk på "Manage Admins" på venstre side av siden.

9 Skriv inn e-postadressen eller navnet på personen du ønsker å gi administratortilgang til.

Hint

  • Du kan legge til et ubegrenset antall admins til Facebook-grupper, arrangementer eller sider. Bare en aktuell admin har evnen til å legge til en admin til en gruppe, hendelse eller siden.
  • Bare legge troverdige mennesker som gruppe, event og side admins siden alle admins har full tilgang og kan slette admins, legge til nye administratorer og foreta endringer i beskrivelser og innstillinger.