Hvordan lage Non-Folding Gratulasjonskort

Uttrykker en personlig følelse, enten det er for lykkeønskninger, sympati, bursdagsønsker eller julekort, er vanskelig å oppnå med generisk butikk-kjøpte kort som egentlig ikke formidle ditt budskap. I stedet, lage dine egne gratulasjonskort på datamaskinen. Velg mellom en rekke programmer og materialer som gjør det raskt og enkelt å lage tilpassede gratulasjonskort.

Bruksanvisning

Opprette kort

1 Velg en konvolutt til hus og sende den ikke-folding kort, som vil hjelpe deg å sette opp kortet på datamaskinen. Standard konvolutter består av 4 inches-by-6 inches og 5 inches-by-7 inches.

2 Velg et papir for den ikke-folding kort, for eksempel en fargerik rød og grønn bakgrunn for en ferie kort, ballong-mønstret papir for et bursdagskort eller et papir med innebygd flekker av glitter for ekstra pizzazz.

3 Kontroller papirvekt på pakken. Mest kartong er skapt for å tilfredsstille USA Post Office første klasse post stempel restriksjoner. Papir som er for tungt eller stapper mer enn ett kort i en konvolutt kan resultere i å ha gratulasjonskort returnert til deg for ekstra porto.

4 Bestem antall kort som skal skrives ut per side. De fleste skrivere kan bare håndtere en papirstørrelse maksimalt 8,5 inches-by-11 inches. Dette betyr bare en standard 4-tommers-by-6 tommer eller 5 tommers-by-7 tommers non-folding kort per side, med plass til å trimme overflødig. For å maksimere papir, lage to kort per side med dimensjoner på ca 4,25 inches-by-5.5 inches hver, som fortsatt vil passe en av de standard konvoluttstørrelser.

Bruke Publisher

5 Åpne Publisher, og klikk på "More blank side Størrelser" -knappen øverst på "Tilgjengelige Maler" -vinduet. Dobbeltklikk en av de tomme kort alternativer, for eksempel "A5 Stående."

6 Klikk på "Sett inn" øverst på skjermen. Klikk på "Tegn Text Box" -knappen på båndet / verktøylinje. Markøren blir til et plusstegn. Tegn en tekstboks for å passe de fleste av kortet.

7 Skriv inn kort melding, herunder mottakerens navn, avsenders navn, kort hilsen og personlige meldinger. Marker teksten. Klikk på "Home" -fanen øverst på skjermen. Endre tekstens utseende ved hjelp av skrift, skriftfarge, tekststørrelse og tekst posisjon kontrollene i "Skrift" i verktøylinjen.

8 Klikk på "Sett inn" -kategorien. Velg "Clip Art" knappen. Skriv inn et ord eller uttrykk knyttet til anledningen, for eksempel "turkey" eller "bursdag" i "Søk etter" boksen. Klikk på "Go", bla gjennom resultatene og dobbeltklikk på et grafisk for å legge den til kortet. Gjenta for å legge til flere bilder på kortet.

9 Klikk på "File" -fanen øverst på skjermen. Velg "Lagre som". Gi den et navn og lagre den på datamaskinen.

Ved hjelp av Photoshop

10 Åpne Photoshop, klikker du på "File" -menyen og velg "New". Skriv "NewCard" inn i "Name" -boksen. Skriv "Bredde" og "Høyde" av kortet, for eksempel "4" og "6" hhv. Velg "inches" alternativet for hver. Trekk ned "Bakgrunn Innhold" -menyen og velg "Hvit". Klikk på "OK" -knappen.

11 Klikk på "Type" -verktøyet, som ser ut som et ikon på "Tools" panelet på venstre side av skjermen "T". Velg en font, tekststørrelse og tekstfarge fra verktøylinjen øverst på skjermen.

12 Hold markøren på toppen av "NewCard" boksen, klikk og skriv kort melding, for eksempel «Happy Thanksgiving!"

1. 3 Flytt markøren lavere på kortet, endre font og størrelse om ønskelig, og skriv inn tilleggsinformasjon kortet.

14 Klikk på "File" -menyen, velg "Lagre som" og lagre kortet til datamaskinen.

Bruke Paint

15 Åpne Paint og klikk på "Paint" -knappen øverst i venstre hjørne av skjermen. Velg "Properties". Skriv inn ikke-folding dimensjoner inn i "Bredde" og "Høyde" boksene, som for eksempel "5" og "7" hhv. Velg "Inches" knappen under "Enheter" kolonnen. Klikk på "OK" -knappen, og Paint arbeidsområdet justerer til ny størrelse.

16 Velg en farget firkant fra "Colors" i båndet / verktøylinjen øverst på skjermen. Klikk på tekstverktøyet, en "A" -ikonet i "Tools" delen. Klikk på kortet, og velg en font og tekststørrelse.

17 Skriv inn hovedkortet hilsen, slik som "Happy Birthday!" Velg en ny skriftfarge, klikker du på kortet igjen og velg et mindre tekststørrelse.

18 Legg til flere detaljer til kortet, for eksempel en melding, og avsenderens navn.

19 Klikk Paint-knappen, velg "Lagre som", skriv inn et navn på kortet og lagre den på datamaskinen.