Hvordan lage nye steder i Foursquare

Lag en ny plass på Foursquare, slik at du og andre kan sjekke inn på et sted som ennå ikke er registrert bruker tjenesten. Foursquare er en mobil applikasjon som lar deg legge om å ha vært på en bestemt restaurant, bar eller annet etablering til medlemmer av Foursquare nettverk. Hvis du prøver å sjekke inn når du sitter på en etablering, men stedet finnes ikke i Foursquare, skape en ny arena for etablering slik at du kan sjekke inn.

Bruksanvisning

1 Åpne Foursquare app på enheten. Logg inn på kontoen din hvis du ikke allerede er logget inn, bank deretter eller klikk på "Places" -kategorien.

2 Skriv inn navnet på ditt sted og forsøke å søke etter det. Tommel ned til like under forrige søkeresultat, og deretter trykker eller klikker du "Add this place."

3 Skriv inn et navn og eventuelt en beskrivelse av lokalet du legger til. Trykk eller klikk "Legg til" -knappen, og deretter vente på åstedet side å laste i appen. Trykk eller klikk "check-in" for å sjekke inn til åstedet.

Hint

  • Hvis du velger å opprette en arena etter du kommer hjem fra en etablering, kan du gjøre det fra en datamaskin i stedet for en mobilapp. Logg inn på kontoen din på hoved foursquare.com nettside, så søker etter et sted i spørsmålet. Klikk på "Legg til en ny arena for å Foursquare" -knappen, innspill spillested detaljer og velg "Legg til".