Hvordan lage og designe en webside Bakgrunn

Opprette en webside bakgrunn er relativt enkel. Det er en god måte å begynne å designe din webside og arrangere akkurat hvordan og hvor du skal plassere innholdet. En web bakgrunn kan tjene som et lerret som du kan plassere en sidebar, topp- og bunntekst som gir områder for en topp og koblinger. Du kan lage en webside bakgrunn ved hjelp av et program som Adobe Dreamweaver. Du kan bruke CSS til å angi størrelse og farge samt lenke det til et bilde utviklet i Adobe Photoshop eller Adobe Fireworks.

Bruksanvisning

1 Lag en firkant i Photoshop. Bruk rektangel verktøyet (hurtigtast er bokstaven U) for å lage en firkant bakgrunn. Deretter bruker maling bøtte (hurtigtast er bokstaven G) for å fylle den med ønsket farge. Bruk teksturer å gi den en følelse av dybde. Klikk "Wraparound" for å fylle i udefinerte områder.

2 Skjær din bakgrunn ved å klikke på "Filter" og deretter "Distort" og "Shear." Flytt bildet helt til høyre ved å sørge prikkene er presset på den måten.

3 Skjær en bakgrunn på en vertikal måte for å oppnå samme effekt, noe som betyr at man vil skjære den fra topp til bunn. Når du er ferdig, bør kantene stille opp sammen.

4 Klikk på "Clone Stamp" verktøy i Photoshop og velg et uskarpt pensel. Sett opprinnelsen til stempelverktøyet ved å klikke på "Alt" og velge et område på skjermen.

5 Male over linjene med Clone Brush verktøyet. Deretter flis bakgrunnen.

Hint

  • Dette kan brukes til å lage en rekke forskjellige web-bakgrunner som omfatter papir, steiner, gress og mange andre.
  • Ikke avhengig av uskarphet i kantene for å glatte ut bakgrunnen. Linjene vil fortsatt være synlig.