Hvordan lage og flytte manuelt sider av en PDF Rundt

Hvordan lage og flytte manuelt sider av en PDF Rundt


Mange velger å sende og lagre viktige presentasjoner og dokumenter i PDF-format. Dette formatet er populært fordi det fungerer på alle datamaskiner som har en PDF-leser installert. Du kan opprette en ny side for en PDF-fil eller omorganisere sider for tiden i PDF.

Bruksanvisning

Opprette en side

1 Åpne et tekstbehandlings eller bilderedigeringsprogram for å legge til en tekstside eller en side med bilder.

2 Klikk på "File" knappen og bla til "New". Opprett siden som du trenger for å legge til PDF. For eksempel, hvis du ønsker å legge et brev til PDF, skrive og formatere brev med tekstbehandlingsprogram. Lagre prosjektet ved å klikke på "File" -menyen og rulle til "Lagre". Skriv inn et filnavn i tekstfeltet og klikk "Lagre".

3 Lagre siden som en PDF-fil hvis tekstbehandlings eller bilderedigeringsprogram tillater. Klikk på "File" -menyen og bla til "Lagre som". Klikk på "File Type" drop-down menyen og velg "PDF", deretter "OK".

4 Konvertere filen til PDF-format hvis du ikke kunne lagre det som en PDF-fil. Besøk et nettsted som konverterer filer til PDF-filer (se Ressurser) og klikk på "Konverter" alternativet. Klikk på knappen der det står "Bla gjennom filer" eller "Velg fil for å konvertere." Merk filen og klikk "OK." Den konverterte filen skal automatisk lagre i mappen du har angitt for nedlasting.

Legge til sider i PDF

5 Åpne Adobe Acrobat ved å dobbeltklikke på ikonet.

6 Klikk på "File" -menyen og velg "Open". Finn PDF-filen du ønsker å endre og markere den, og klikk deretter "OK". Klikk på "dokument" -menyen og velg "Sett inn sider." Velg "Fra fil", dobbeltklikker du på nedlastingsmappen og markere den nylig konverterte PDF. Klikk på "OK".

7 Klikk på miniatyrikonet. Dette skaper et sett med miniatyrbilder på siden av siden.

8 Klikk på miniatyrbildet av den siden du vil flytte. Dra side i riktig retning. Når ikonet for den nye siden er på plass, slipper du muse.