Hvordan lage og installer et SSL-sertifikat i Internet Information Server 7

Secured Socket Layer (SSL) er en krypteringsmetode for å sikre ditt nettsted lesernes informasjon. Krypteringen beskytter all informasjon som sendes til webserveren din, inkludert medisinsk, økonomisk informasjon eller passord. Før du kan bruke SSL på webserveren, må Internet Information Services (IIS) konfigureres til å støtte kryptering. Du oppretter og installerer et SSL-sertifikat med hoved IIS konsollen.

Bruksanvisning

Opprett sertifikat

1 Klikk på Windows "Start" -knappen. Skriv "iismgr.msc" i tekstboksen og trykk "Enter". Dette er en snarvei kommandoen for å åpne IIS manager.

2 Dobbeltklikk på "Server Certificates." Dette åpner et nytt panel på høyre side av vinduet. Klikk på linken merket "Opprett sertifikatforespørsel."

3 Skriv inn din private informasjon som firmanavn, ditt fulle navn og adresse. Klikk "Next" for å gå til neste vindu.

4 La standardverdiene for krypteringstype på det neste vinduet og klikk "Next". Den neste skjermen viser deg navnet og stedet der sertifikatet er lagret. Klikk "Finish" for å lage sertifikatet.

Installasjon

5 Klikk på "Create Certificate Request". Dette er i samme sikkerhetsseksjonen som du åpnet i § ett. Nå som sertifikatet er opprettet, kan du installere det på serveren din.

6 Klikk på knappen merket "..." ved siden av posisjonen tekstboksen. Pek på plasseringen av SSL-sertifikat du lagret i punkt en. Klikk "Next".

7 Klikk "OK" på den siste skjermen for å installere sertifikatet. Når den er installert, må du binde sertifikatet til et nettsted. Klikk på "Bindinger" for å åpne et annet konfigurasjonsvinduet.

8 Klikk på "Legg til" knappen. Velg "HTTPS" fra protokollen rullegardin delen. Skriv inn domenenavnet i "SSL Certificate" tekstboksen og klikk "OK" for å lagre innstillingene.