Hvordan lage og skrive ut dine egne Award sertifikater For Free

Hvordan lage og skrive ut dine egne Award sertifikater For Free


Presenterer tildeling sertifikater er en måte for deg å vise takknemlighet og anerkjennelse for en godt utført jobb. Awards deles ut i arbeidslivet og på skoler, kirker, idrettskonkurranser, og mange andre arrangementer. Hvis du er ansvarlig for å dele ut prisen sertifikater for organisasjonen, skolen eller hendelse, kan du ønsker å lage dine egne sertifikater. Du kan enkelt utføre denne oppgaven med en datamaskin, printer og grunnleggende skrive ferdigheter.

Bruksanvisning

1 Start en tekstbehandling eller desktop publishing program som lar deg sette inn tekst og bilder. De fleste datamaskiner vil ha denne type program allerede installert.

2 Opprett et nytt dokument og skrive inn en tittel for tildeling sertifikat på toppen av siden. Standard valg inkluderer "Certificate of Achievement", "Certificate of Vurdering" eller "Academic Award".

3 Sentrer sertifikat tittelen. Marker teksten og klikk på "sentre" -ikonet på verktøylinjen for å sentrere teksten.

4 Hopp tre linjer og skriv "tildelt" etterfulgt av en linje lenge nok til å angi et navn. Sentrer denne teksten sammen med linjen.

5 Drop ned tre linjer og skriv "presentert av" etterfulgt av en linje for den som presenterer signatur. Marker denne og klikk på flush-venstre-ikonet på verktøylinjen for å sette denne teksten til venstre på siden.

6 Skriv inn ordet "Date" på samme linje som "Presentert av" og legge til en kort linje for tildelingsdatoen. Marker dette med musen og justere det på høyre side av siden.

7 Sett award bilder på siden der du vil de skal vises. Standard award bilder inkluderer prestasjoner og bånd, trofeer og medaljer.

8 Lagre dokumentet og skrive ut så mange tildeling sertifikater som du trenger.